lespaulakias Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλη την Νοιζοπαρέα.... Έχω πρόβλημα με το μπράτσο απο μία Fender Squier Standard Stratocaster Black & Chrome. Την αγόρασα μεταχειρισμένη απο ένα παλικάρι απο εδώ στο νοίζ σε πολύ πένα κατάσταση το πρόβλημα μου με το μπράτσο είναι ό,τι σε κάποια σημεία έχει μαυρισει απο το χέρι λογικά... Μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να φύγει η <μαυρίλα> με κάποιο ειδικό σπρέι έστω κάτι γιατί θέλω οπτικά να είναι και γ@@@@..... ;D Ευχαριστώ φίλοι μου.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bl@ckmore Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Τριψιμο με γυαλλοχαρτο και περασμα με λεμονελαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lespaulakias Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Τριψιμο με γυαλλοχαρτο και περασμα με λεμονελαιο. Mα έτσι δεν θα φύγει όλο το χρώμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Τι εχει μαυρισει ΑΚΡΙΒΩΣ ανθρωπε μου στο μπρατσο? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Από τον τίτλο του θέματος φαντάστηκα ότι το μπράτσο έχει τουλάχιστον ραγίσει σε 14 σημεία/καεί/τεμαχιστεί ή σφυρηλατηθεί. Με ανακούφιση διαπίστωσα ότι πρόκειται απλώς για λεκέδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 έχει μαυρίσει η maple ταστιέρα εννοείς απο το παίξιμο? τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lespaulakias Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 έχει μαυρίσει η maple ταστιέρα εννοείς απο το παίξιμο? ναι φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lespaulakias Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Τι εχει μαυρισει ΑΚΡΙΒΩΣ ανθρωπε μου στο μπρατσο? to mpratso sthn pisw pleura AN8RWPE MOy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Το μπρατσο στην πισω πλευρα ειναι διαφανες και βαμμενο με πολυεστερα? Αν ναι χρειαζεσαι το ιδιο καθαριστικο με αυτο που καθαριζεις την κιθαρα σου (το σωμα της δηλ.) ή αν θες να γλυτωσεις τα λεφτα σου (& να εχεις και καλυτερα αποτελεσματα) αγορασε λιγη ναφθα (ζιπελαιο το λενε στην ελληνικη αγορα) και καθαρισε το με αυτο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lespaulakias Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Το μπρατσο στην πισω πλευρα ειναι διαφανες και βαμμενο με πολυεστερα? Αν ναι χρειαζεσαι το ιδιο καθαριστικο με αυτο που καθαριζεις την κιθαρα σου (το σωμα της δηλ.) ή αν θες να γλυτωσεις τα λεφτα σου (& να εχεις και καλυτερα αποτελεσματα) αγορασε λιγη ναφθα (ζιπελαιο το λενε στην ελληνικη αγορα) και καθαρισε το με αυτο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ NATURAL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση