Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 hahaha.....βάλτο σε 5-6 δίσκους για σίγουρο backup. ;D Το εχω ηδη σε 2 δισκους. 8) Η συνεντευξη ηταν πολυ καλη, αυτος ο ανθρωπος οταν μιλαει σου βγαζει μια ηρεμια απιστευτη, ενα θετικο mood να το πω? Μακαρι να τον δουμε ξανα live στην Ελλαδα. Για να τον καλεσουμε σαν ΝΟΙΖ χλωμο το βλεπω, ισως θα ηταν καλυτερα να μας καλεσει ο ιδιος στο στουντιο του και να μας παιξει 5-6 απ'τα "σουξε" του. ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Το εχω ηδη σε 2 δισκους. 8) Η συνεντευξη ηταν πολυ καλη, αυτος ο ανθρωπος οταν μιλαει σου βγαζει μια ηρεμια απιστευτη, ενα θετικο mood να το πω? Μακαρι να τον δουμε ξανα live στην Ελλαδα. Για να τον καλεσουμε σαν ΝΟΙΖ χλωμο το βλεπω, ισως θα ηταν καλυτερα να μας καλεσει ο ιδιος στο στουντιο του και να μας παιξει 5-6 απ'τα "σουξε" του. ;D ;D Ναι....ναι.....αρκεί να συγχρονίσουμε τους ύπνους μας. ;) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω ζω σε ωρα Νεας Υορκης, δεν ξερω για σενα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση