geohomo Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Γεια σας. Πήρε ένας φίλος έναν Peavey 6505 και ψάχνει να βρει καμπίνα για να του κολλήσει. Θέλει ήχο γκαζωμένο, για πολύ κακά παιδιά :twisted: :twisted: - παίζει σουηδικό death, σε στυλ In Flames. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Οι randall με τα v30, γιατί είναι τόσο φθηνές πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geohomo Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Κανείς δεν έχει άποψη για τον 6505??? :roll: :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Κανείς δεν έχει άποψη για τον 6505??? :roll: :roll: :roll: έλα ντε... και πριν λίγες μέρες μιλάγανε όλοι για τον 5150 κιόλας (που νομίζω πλέον είναι απλώς η παλιά έκδοση του 6505) leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δεν έχω ακούσει τον 6505, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι απλά η νέα ονομασία της σειράς 5150 μετά τον τερματισμό της συμφωνίας συνεργασίας της Peavey με τον Eddie Van Halen [σε αντίθεση με την κιθάρα signature Wolfgang, το κύκλωμα/ desing του ενισχυτή είναι στην κυριότητα της Peavey και μόνο το 5150 άνηκε στον Van Halen]. Εγώ στην 5150 ΙΙ κεφαλή που έχω χρησιμοποιώ μια καμπίνα XXL 2x12 Celestion Vintage 30 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση