ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλήσπέρα και χρόνια πολλά.Θέλω να πάρω απο Θωμά μια κλασική κιθάρα για να αρχίσω να βάζω στο κλίμα την 5 χρονη κόρη μου.Να σημειώσω πώς είναι μικροσκοπική ;D και τα χεράκια της μικρά.Ποιό νομίζετε πως είναι το κατάλληλο μέγεθος για αυτήν? 1/8 size- 1/4 - 1/2 - 3/4 - ή 7/8 size? Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα μεγέθη και φοβάμαι να μην βγεί πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 ριξε μια ματια εδω. μαλλον παρε την 1/8 για να ειναι πιο ευκολη. νομιζω οτι υπαρχουν και ηλεκτρικες σ αυτο το μεγεθος αλλα η κλασσικη με τις πλαστικες χορδες θα ειναι πιο ευκολη http://www.childrens-musical-instruments.com/faqs_guitar.htm YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Talented cute little girl playing guitar.flv ;D :o ::) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση