Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτός είναι καλύτερος! ;D ;D ;D ;D ;D 160 notes per second (No sweep guitar shred) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτό είναι που λέμε guitar masturbation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτός είναι ο ΘΕΟΣ μου! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δείτε στο 0:07, και αν μπορείτε να κρατηθείτε μπράβο σας (μήπως έχει κανένας το transcription?)! :D νομιζω οτι δεν υπαρχουν ΚΑΝ νοτες για αυτα που παιζει το παλουκαρι ;D ;D Χρόνια Πολλά Χρήστο! να'σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό είναι που λέμε guitar masturbation. Είναι Θεός λέμε! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D νομιζω οτι δεν υπαρχουν ΚΑΝ νοτες για αυτα που παιζει το παλουκαρι ;D ;D Έχει ξεπεράσει και την μουσική θεωρία. Μιά κατηγορία μόνος του! Θέλω transcription ΤΩΡΑ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τι γινεται καθε χρονο με δαυτους...σε λιγο θα παιζουν με χερια ποδια μαζι ;D....δηλαδη το ζητουμενο τελικα αυτο ειναι πλεον στην εποχη μας ???...να παιζεις (τεχνικα)τα παντα ολα ??? ::) :P.....και το αποτελεσμα? Στο guitar idol δηλωσε συμμετοχη ο πιτσιρικας οχι στο ..songwriting idol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Στο guitar idol δηλωσε συμμετοχη ο πιτσιρικας οχι στο ..songwriting idol. Καταλαβα ::)...κατι δηλαδη σαν.....να ειμαι ο μεγαλυτερος τριπλαδορος στον κοσμο...να περναω ολη την αντιπαλη ομαδα...αλλα και τους δικους μου συμπαικτες αμα λαχει....αλλα στο τελος να μην βαζω γκολ σε κενη εστια ουτε με αιτηση....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Καταλαβα ::)...κατι δηλαδη σαν.....να ειμαι ο μεγαλυτερος τριπλαδορος στον κοσμο...να περναω ολη την αντιπαλη ομαδα...αλλα και τους δικους μου συμπαικτες αμα λαχει....αλλα στο τελος να μην βαζω γκολ σε κενη εστια ουτε με αιτηση....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!! E τι να κανουμε τριπλαδορο ζηταει ο συγκεκριμενος διαγωνισμος.... αυτο τους δινουν οι συμμετεχοντες.Σκεψου ομως οτι ο τριπλαδορος αμα θελει μπορει να παιξει και ομαδικα και να συνεργαστει με το συνολο κτλ κτλ....καποιος αλλος ομως και να θελει....τριπλαδορος δεν γινεται....πρεπει να το καλλιεργησει απο μικρος ;).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση