kostaras75 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τι γινεται καθε χρονο με δαυτους...σε λιγο θα παιζουν με χερια ποδια μαζι ;D....δηλαδη το ζητουμενο τελικα αυτο ειναι πλεον στην εποχη μας ???...να παιζεις (τεχνικα)τα παντα ολα ??? ::) :P.....και το αποτελεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Kουραστικος και χωρις φαντασια. ::) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ξερω οτι εαν δεν εχεις τετοιο κοκκαλακι για τα μαλλια στην ταστιερα.....δεν προκειται να σταυρωσεις νοτα...Αρα η διαδικασια ειναι η εξης:a)Αφηνεις μαλλι...β) παιρνεις κοκκαλακι και γινεσαι μαγκας.Παντως μελωδια δεν ακουσα...και ειναι πολυ δυσαρεστο αυτο....λες και παιζει ηλεκτρονικο παιχνιδι του 80' ειναι. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ξερω οτι εαν δεν εχεις τετοιο κοκκαλακι για τα μαλλια στην ταστιερα.....δεν προκειται να σταυρωσεις νοτα...Αρα η διαδικασια ειναι η εξης:a)Αφηνεις μαλλι...β) παιρνεις κοκκαλακι και γινεσαι μαγκας. Τωρα εξηγειται ρε Αντωναρε γιατι δεν μπορω να τα κανω εγω αυτα...δεν εχω το κοκκαλακι ε?....ρε να μην το εχω σκεφτει νωριτερα....τοσα χρονια πηγαν χαμενα...αχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα εξηγειται ρε Αντωναρε γιατι δεν μπορω να τα κανω εγω αυτα...δεν εχω το κοκκαλακι ε?....ρε να μην το εχω σκεφτει νωριτερα....τοσα χρονια πηγαν χαμενα...αχ. ασχετε και εσυ και ο αλλος απο πανω !!! αυτο ειναι το λεγομενο "κοκκαλακι της νυχτεριδας" υπερσπανιο γιατι το εχουν ΜΟΝΟ οι νυχτεριδες στον 3ο δακτυλιο του Πλουτωνα και σημειωτέων πρεπει να πετυχεις νυχτεριδα με μακρια μαλλιά τυπου hammet - αλλιως το ολο εγχηρημα ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια τι βλεπω και λεω θεε μου βραδυνιατικο !!! μου επιτρεπεται φυσικα να κανω μια δηλωση φιλικη προς τους συντελεστες του show ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! οποιος καταλαβε καταλαβε think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλός τεχνικά, αλλά ....... ??? ??? ??? όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτός είναι καλύτερος! ;D ;D ;D ;D ;D 160 notes per second (No sweep guitar shred) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω που μου θυμιζετε ποσο μισω τον humbucker neck μαγνητη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτός είναι καλύτερος! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ......και μαλλον "speed" ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ......και μαλλον "speed" ;) ;) Αυτός είναι ο ΘΕΟΣ μου! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δείτε στο 0:07, και αν μπορείτε να κρατηθείτε μπράβο σας (μήπως έχει κανένας το transcription?)! :D Εγώ πάντως χέστηκα από τα γέλια!!!! ;D ;D ;D ;D Χρόνια Πολλά Χρήστο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση