zappa Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σου βάζω στοίχημα οτι δεν θα ακούσεις καμία διαθορά μεταξύ λαμπάτου πεταλιού και μη. Κάνε υπομονή και πάρε ένα καλό ενισχυτή. Εκεί θα δεις την διαφορά. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα το "το θέλω για τα live και όχι για το σπίτι". Σκέψου πόσες ώρες παίζεις στο σπίτι και πόσες στα live, που φτοιάχνεις τον ήχο σου και που συνηθίζει το αυτί σου σε ένα καλό ή κακό ήχο. Φιλικά στο λεω πάντα ε; www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν κοιτας και το Metal Muff της Εlectro-Harmonix http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_metal_muff.htm Ή το Fullbore Metal της MXR??? Στα προτεινω γιατι και εγς κατι αναλογο με ρυθμικο θρασ παιζω και μετα απο καιρο ψαξιματος καταλαβα οτι ειναι τα δυο με ισως το πιο πολυ gain στην αγορα αυτη τη στιγμη... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teospir Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Για εμένα απτα κορυφαία distortion pedals (λαμπάτο) Fat Foot απο Τelegun!!! Εγω θα ελεγα το Κορυφαιο φευγει στη τιμη αλλα το αποτελεσμα ειναι αλλη κλαση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Λίγο αργοπορημένα.... Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σου βάζω στοίχημα οτι δεν θα ακούσεις καμία διαθορά μεταξύ λαμπάτου πεταλιού και μη. Κάνε υπομονή και πάρε ένα καλό ενισχυτή. Εκεί θα δεις την διαφορά. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα το "το θέλω για τα live και όχι για το σπίτι". Σκέψου πόσες ώρες παίζεις στο σπίτι και πόσες στα live, που φτοιάχνεις τον ήχο σου και που συνηθίζει το αυτί σου σε ένα καλό ή κακό ήχο. Φιλικά στο λεω πάντα ε; Εγώ θα συμφωνήσω με τον zappa και δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου προτείνω πεταλια! Μάζεψε χρήματα να πάρεις έναν καλό ενισχυτή...Ξεκίνα να φτιάχνεις απο εκεί τον ήχο σου! Φιλικά πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, από την αρχή της συζήτησης είχα αναφέρει πως αν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα έναν VHT λαμπάτο και η συζήτηση θα τελείωνε εκεί. Και ας πούμε ότι είχα τον ενισχυτή, θα μπορούσα να τον κουβαλάω συνέχεια σε πρόβες και σε jam? Και όταν μιλάμε για καλό ενισχυτή ενοούμε κεφαλή και καμπίνα 4x12 τουλάχιστον... Δεν θέλω να ψαχτώ με τον ήχο μου, ξέρω τι ήχο θέλω να βγάλω για αυτό και μιλάω για το συγκεκριμένο πετάλι, αλλίως θα έπερνα μια πεταλίερα πάλι. Δεν πιστεύω ότι όλοι κουβαλάτε τα καλά σας μηχανήματα σε πρόβες και σε jam? Τα είχα σκεφτεί όλα αφτά απο την αρχή γιατί πηγαίνω και σε στουντιο και σε jam (και εκεί είδα ότι δεν με καλύπτει η digitech γιατί στις μεγάλες εντάσεις δεν βγάζει ήχο...) και κατέληξα ότι χρειάζομαι ένα πετάλι distortion και ένα πετάλι delay, γιατί παίζω rythm κιθάρα σε thrash ... Παιδιά δεν νομίζω ότι ειίμαι τοσο πολύ λάθος σε αφτά που θέλω να κάνω, τι λέτε και εσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σου βάζω στοίχημα οτι δεν θα ακούσεις καμία διαθορά μεταξύ λαμπάτου πεταλιού και μη. Κάνε υπομονή και πάρε ένα καλό ενισχυτή. Εκεί θα δεις την διαφορά. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα το "το θέλω για τα live και όχι για το σπίτι". Σκέψου πόσες ώρες παίζεις στο σπίτι και πόσες στα live, που φτοιάχνεις τον ήχο σου και που συνηθίζει το αυτί σου σε ένα καλό ή κακό ήχο. Φιλικά στο λεω πάντα ε; Καλησπέρα και χρόνια πολλά φίλε zappa, συμφωνώ ότι οι περισσότερες ώρες παιξίματος είναι στο σπίτι, αλλά σε τι εντάσεις μπορείς να πέξεις στο σπίτι ? Έχω την digitech για το σπίτι και με καλύπτει απόλυτα. Σε στούντιο όμως και σε jam, είναι άλλες οι εντάσεις και εκεί χρειάζονται καλά μηχανήματα λαμπάτα και εκεί φαίνεται διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα ελεγα το Κορυφαιο φευγει στη τιμη αλλα το αποτελεσμα ειναι αλλη κλαση ;D Καλησπέρα φίλε teospir και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ξέρεις αν το φέρνει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για να μπορέσω να το δοκιμάσω, γιατί είσαι ο τρίτος που λες καλά λόγια για αυτό το πετάλι και πρέπει να είναι όντως καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν κοιτας και το Metal Muff της Εlectro-Harmonix http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_metal_muff.htm Ή το Fullbore Metal της MXR??? Στα προτεινω γιατι και εγς κατι αναλογο με ρυθμικο θρασ παιζω και μετα απο καιρο ψαξιματος καταλαβα οτι ειναι τα δυο με ισως το πιο πολυ gain στην αγορα αυτη τη στιγμη... Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε alexkon13, θα τσεκάρω τα πετάλια που αναφέρεις και θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 από την αρχή της συζήτησης είχα αναφέρει πως αν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα έναν VHT λαμπάτο και η συζήτηση θα τελείωνε εκεί. Υπάρχουν παρα πολλοί ενισχυτές ακόμα που μπορούν να σταθούν άξια στο metal πέρα από τον VHT(φαντάζομαι εννοείς τους νυν Fryette)! Και όταν μιλάμε για καλό ενισχυτή ενοούμε κεφαλή και καμπίνα 4x12 τουλάχιστον... Τουλάχιστον 4x12;Δηλαδή αν είχες δυνατότητα θα πήγαινες και για παραπάνω μεγάφωνα; ;D Δεν θέλω να ψαχτώ με τον ήχο μου, ξέρω τι ήχο θέλω να βγάλω για αυτό και μιλάω για το συγκεκριμένο πετάλι, αλλίως θα έπερνα μια πεταλίερα πάλι. Δεν πιστεύω ότι όλοι κουβαλάτε τα καλά σας μηχανήματα σε πρόβες και σε jam? Τα είχα σκεφτεί όλα αφτά απο την αρχή γιατί πηγαίνω και σε στουντιο και σε jam (και εκεί είδα ότι δεν με καλύπτει η digitech γιατί στις μεγάλες εντάσεις δεν βγάζει ήχο...) και κατέληξα ότι χρειάζομαι ένα πετάλι distortion και ένα πετάλι delay, γιατί παίζω rythm κιθάρα σε thrash. Καλά δεν νομίζω να σου πρότεινε κανένας πεταλιέρα...Τέλος πάντων!Εφ όσον ξέρεις τι ήχο θέλεις και απ ότι κατάλαβα παίζεις με συγκεκριμένο ενισχυτή στο στούντιο και του λείπει η παραμόρφωση, πάρε το συγκεκριμένο πετάλι...Αλλά κάποια στιγμή ίσως αλλάξεις στούντιο ή θα φύγει ο ενισχυτής από το στούντιο και να τα πάρεις όλα από την αρχή... Προσωπικά πάντως ξέρω πολύ κόσμο που κουβαλάει τα μηχανήματα του στις πρόβες και άλλο τόσο κόσμο που τα αφήνει και στο στούντιο...Είτε είναι καλά είτε μέτρια είτε χάλια! Εγώ ότι είπα το είπα με το σκεπτικό ότι για μένα ο ενισχυτής αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια του ήχου... Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν παρα πολλοί ενισχυτές ακόμα που μπορούν να σταθούν άξια στο metal πέρα από τον VHT(φαντάζομαι εννοείς τους νυν Fryette)! Τουλάχιστον 4x12;Δηλαδή αν είχες δυνατότητα θα πήγαινες και για παραπάνω μεγάφωνα; ;D Καλά δεν νομίζω να σου πρότεινε κανένας πεταλιέρα...Τέλος πάντων!Εφ όσον ξέρεις τι ήχο θέλεις και απ ότι κατάλαβα παίζεις με συγκεκριμένο ενισχυτή στο στούντιο και του λείπει η παραμόρφωση, πάρε το συγκεκριμένο πετάλι...Αλλά κάποια στιγμή ίσως αλλάξεις στούντιο ή θα φύγει ο ενισχυτής από το στούντιο και να τα πάρεις όλα από την αρχή... Προσωπικά πάντως ξέρω πολύ κόσμο που κουβαλάει τα μηχανήματα του στις πρόβες και άλλο τόσο κόσμο που τα αφήνει και στο στούντιο...Είτε είναι καλά είτε μέτρια είτε χάλια! Εγώ ότι είπα το είπα με το σκεπτικό ότι για μένα ο ενισχυτής αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια του ήχου... Φιλικά Δεν θα ανοίξουμε θέμα για το ποιος ενισχυτής είναι κατάλληλος για μέταλ γιατί είναι off topic. Εγώ ανέφερα μια καλή μάρκα ενισχυτών επειδή τον έχω δοκιμάσει και τον έχω δει live. Έχεις δίκιο πως ο ενισχυτής αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ήχου αλλά πέζει ρόλο η κιθάρα , το είδος και ο τρόπος παιξίματος. Τώρα στο θέμα μας, για το έιδος μουσικής και του δικού μου τρόπου παιξίματος (ατέλειωτο σκάψιμο σε thrash rythm section) με δυο καλά πετάλια , distortion και delay, σε όποιον ενισχυτή και να παίξω (ενοώ καλά μηχανήματα) στα καθαρά θα βγένει πάνω κάτω ο ίδιος ήχος και θα είναι αυτός που θέλω. Υ.Γ. Τι είδος μουσικής παίζεις αν επιτρέπεται ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση