Superfunk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Αντε να παρουμε λιγο απανω μας,προσοχη μη φυγει η αχνη απο τους κουραμπιεδες! ;D groovy_sauce.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Αψογη επαγγελματική παραγωγή όπως παντα! Πολύ καλό fanky θεμα με τις παραλλαγές του, απο όλα τα καλούδια μου άρεσε ιδιαίτερα το... Ταμπούρο αν και οχι φυσικό (νομίζω). Το ακουσα με ακουστικα, η άχνη δεν κουνήθηκε! Χρόνια Πολλά Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Μην φας πολλούς (κουραμπίεδες) :P. Επίκειται (στο μυαλό μου :P) συνεργασίας μας και κυρίως θα πουλάμε «μούρη» ;D, οπότε σε θέλω slim fit :P ;D (θυμήσου το στρατό). Splendid 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Από τα καλύτερα κομμάτια που έχεις ανεβάσει (και επιτέλους δεν βαρέθηκες να φτιάξεις ένα καλό φινάλε! ;D). Εύγε για άλλη μια φορά! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 GOOOOOODDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!Οπως ελεγε και ο αυτοκρατωρ στο star wars . Το leslie εχει πολλα ''βαθια'' Νικο ..αλλα φανταζομαι οτι επιτηδες το 'κανες για να μην φαμε κουραμπιεδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 απο όλα τα καλούδια μου άρεσε ιδιαίτερα το... Ταμπούρο αν και οχι φυσικό (νομίζω). φυσικο ειναι (οσο φυσικο μπορει να ειναι ενα τελεια γραμμενο ταμπουρο απο τα BFD DRUMS... ;D) λιγα πριμα του εχω δωσει με eq & το εχω κομπρεσαρει ελαφρα μονο. Επίκειται (στο μυαλό μου Tongue) συνεργασίας μας και κυρίως θα πουλάμε «μούρη» Grin, οπότε σε θέλω slim fit Tongue Grin (θυμήσου το στρατό). γραμμωση αρχιζω το Πασχα φιλος.... ;D Το leslie εχει πολλα ''βαθια'' Νικο ..αλλα φανταζομαι οτι επιτηδες το 'κανες για να μην φαμε κουραμπιεδες . Σουπεφακ χωρις delay -σκορδαλια χωρις σκορδο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση