fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 O Ted Greene υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους δάσκαλους κιθάρας (και φανταστικός fingerstyle κιθαρίστας, απλά ο ρόλος του δάσκαλου είναι αυτός που επέλεξε, και αυτός που τον έκανε ευρύτερα γνωστό). Εκπληκτική γνώση και on the fly εφαρμογή της αρμονίας από jazz standards μέχρι παραδοσιακά και κλασσικά κομμάτια. Κυκλοφορούν και κάποια βιβλία του, εκπαιδευτικού περιεχομένου, που συστήνω ανεπιφύλακτα (τα έχω όλα) σε όλους, μιας και η προσέγγισή του εμένα τουλάχιστον μου έδωσε πολλά. Υπάρχει ένας διαδυκτιακός τόπος στον οποίο μπορεί κάποιος ελεύθερα να δει και να κατεβάσει κάποια μαθήματά του. Καλή μελέτη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! http://www.tedgreene.com/teaching/default.asp Ένα μικρό δείγμα Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 ηταν ενας απο τους πιο γνωστους μουσικους στον χωρο των transcription, με απιστευτο ογκο δουλειας. ειχα διαβασει καποτε μιαν εξαιρετικη συνεντευξη του για το πως να κανεις ενα transcription (πως να βγαζεις ενα σολο η γενικως ενα μουσικο κομματι καποιου αλλου δηλαδη) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 ηταν ενας απο τους πιο γνωστους μουσικους στον χωρο των transcription, με απιστευτο ογκο δουλειας. ειχα διαβασει καποτε μιαν εξαιρετικη συνεντευξη του για το πως να κανεις ενα transcription (πως να βγαζεις ενα σολο η γενικως ενα μουσικο κομματι καποιου αλλου δηλαδη) Χαίρει και εκτίμησης από όλους! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση