Haris Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό είναι, αλλά - δεν το πιστεύω ότι το λέω εγώ αυτό! - τα τύμπανα είναι πολύ δυνατά, και κατά τη γνώμη μου επηρεάζουν αρνητικά το feel. Πάντως το ακούω ήδη στο επόμενο νοϊζοτσίρκο! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό είναι, αλλά - δεν το πιστεύω ότι το λέω εγώ αυτό! - τα τύμπανα είναι πολύ δυνατά, και κατά τη γνώμη μου επηρεάζουν αρνητικά το feel. Πάντως το ακούω ήδη στο επόμενο νοϊζοτσίρκο! Ναι έχεις δίκιο, το έγραψα σκεπτόμενος πώς θα το έπαιζες εσύ. ;D ;D Εμένα μου αρέσει η ένταση των τυμπάνων πάντως. Αν θα άλλαζα κάτι κατόπιν εορτής είναι ο ήχος/ένταση της σόλο κιθάρας (όχι της slide) γιατί σε μερικά σημεία χάνεται μέσα στη μίξη ενώ παίζει μελωδία. Θενξ Χάρη. Για Νοϊζοτσίρκο, στους αρμόδιους. Νομίζω πάντως ότι άλλο ένα πριν το καλοκαίρι του '12 επιβάλεται Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 ωραίο το κλιπ ;D κι εμένα κάτι στα τύμπανα με χάλασε αλλά να χαμε να λέγαμε χρόνια καλά και καλή χώνεψη εύχομαι Σπύρε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 καλογουστος και με ωραια προσεγγιση οπως παντα ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα μ αρεσει οπως εχει !! Και με δυνατα τα τυμπανα ! Καλη Χρονια και δημιουργικη παιδες (λεμε τωρα χαχαχα)!!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιότατον! Εμένα μια χαρά με ακούστηκε όλο το Mix. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικό ως έχει! Θερμά συγχαρητήρια! Σε ό,τι αφορά τα τύμπανα, αυτής της αισθητικής το παίξιμο πάντα μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητό, προσωπικά το αποκαλώ Rod de Ath ;) και κάποιοι ίσως Irish shuffle-όχι άδικα. Θα σου πω το εξής: αν το άκουγα στο ραδιόφωνο, θα ενδιαφερόμουν να μάθω τι είναι, κι αυτό αποτελεί για μένα το καλύτερο κοπλιμέντο, μπράβο σου. Αν θέλω να είμαι και λίγο picky, εκείνο που θα ζητούσα είναι λίιιγο πιό ιδιαίτερο τόνο στις κιθάρες και αποφυγή κάποιων κλισέ, ή τουλάχιστον κάποιες signature φράσεις να υπογραμμίσουν το προσωπικό ύφος. Είσαι σε καλό δρόμο παλληκάρι μου 8)... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο βρε Jazzjoker! Ωραίο feel. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικό ως έχει! Θερμά συγχαρητήρια! Σε ό,τι αφορά τα τύμπανα, αυτής της αισθητικής το παίξιμο πάντα μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητό, προσωπικά το αποκαλώ Rod de Ath ;) και κάποιοι ίσως Irish shuffle-όχι άδικα. Θα σου πω το εξής: αν το άκουγα στο ραδιόφωνο, θα ενδιαφερόμουν να μάθω τι είναι, κι αυτό αποτελεί για μένα το καλύτερο κοπλιμέντο, μπράβο σου. Αν θέλω να είμαι και λίγο picky, εκείνο που θα ζητούσα είναι λίιιγο πιό ιδιαίτερο τόνο στις κιθάρες και αποφυγή κάποιων κλισέ, ή τουλάχιστον κάποιες signature φράσεις να υπογραμμίσουν το προσωπικό ύφος. Είσαι σε καλό δρόμο παλληκάρι μου 8)... Ηλία, ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και χαίρομαι ιδιαιτέρως που σου άρεσε. Στις παρατηρήσεις σου είσαι απολύτως εύστοχος φυσικά. Όσον αφορά τo Irish Shuffle/Rod de Ath που λες (αλλά και συνολικά το ύφος του κομματιού), δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι τελευταίως ξανακούω πολύ Gallagher μετά από χρόνια. Για τις κιθάρες συμφωνώ επίσης. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) την πλειοψηφία των κομματιών αυτών, την γράφω μέσα σε μερικές ώρες ενώ τα lead parts είναι 3 ή 4 takes και επιλογή του καλύτερου μετά από ακρόαση επιτόπου. Αν είχα την υπομονή να το αφήνω για μια-δυο μέρες και να το ξαναπιάνω μετά, ίσως να είχα και μια πιο φρέσκια άποψη στον ήχο και στο παίξιμο διότι είναι γεγονός ότι το αυτί "μπουκώνει" μετά από τα παιξίματα και τις ακροάσεις. Κώστα, Γρηγόρη, Βαγγέλη, Λάκη να είστε καλά για τα σχόλια. Σας ευχαριστώ. Αφεντικέ, ευχαριστώ πολύ. Το feel του κομματιού ήταν και μια τρόπον τινά ελπίδα για μπλουζ Χριστούγεννα, αλλά δε μου βγήκαν ;D. Προσβλέπω σε μπλουζ πρωτοχρονιά και ακόμη μουσικότερο 2012 το οποίο το εύχομαι και δι υμάς. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση