Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Έγραψα αυτό το μπλουζάκι στα γρήγορα και σας το παραθέτω. Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλους. JJ Υ.Γ. Και αυτό ακούγεται δυνατά ;) Back_To_The_Blues.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Τα τύμπανα λίγο πιο gospelαδικα αν κάνεις θα είναι μια χαρά! Εκτός αν θες να δώσεις αυτό το train feel Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου πω ότι ακούω κάτι από Shane Theriot θα με πεις μ@λ@κ@ (ειδικά αν έπαιζες και F#m pent πάνω σε E)? Ωραίο ρε φίλε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Τα τύμπανα λίγο πιο gospelαδικα αν κάνεις θα είναι μια χαρά! Εκτός αν θες να δώσεις αυτό το train feel Αυτό το train feel που λες φίλε noltrac ήταν από τα ζητούμενα. Αν σου πω ότι ακούω κάτι από Shane Theriot θα με πεις μ@λ@κ@ (ειδικά αν έπαιζες και F#m pent πάνω σε E)? Ωραίο ρε φίλε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Εγώ περίμενα να μου πεις να παίξω τίποτα γαλλίες πάνω στις αλλαγές ;D (το δοκίμασα αλλά δε βγαίνει ωραίο). Χρόνια πολλά και σε σένα Στράτο. Σας ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια παιδιά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Back to the blues? ::) ::) ::) Γιατί αγοράρα μου, πότε έφυγες για να γυρίσεις; ;D ;D ;D ;D Ωραίο το slide- το κομμάτι βάζει υποψηφιότητα για το next Noiz Circus ;D ;) Χρόνια πολλά σε όλους :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιος Σπυρο. Στελιος-μολις γυρισα απο Κυπρο-speaking. ;D ;D ;D Xρονια πολλα και καλα σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Μου άρεσαν τα ακόρντα στην αλλαγή που ξεφεύγουν απο τις κλασικες μπλούζ αλλαγές.. Χρόνια Πολλά! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ περίμενα να μου πεις να παίξω τίποτα γαλλίες πάνω στις αλλαγές ;D Με έχεις παρεξηγήσει! Παίζω και μέσα βρε! ;D ;D Μου άρεσαν τα ακόρντα στην αλλαγή που ξεφεύγουν απο τις κλασικες μπλούζ αλλαγές.. Χρόνια Πολλά! Εκεί μια Γαλλία την ήθελε! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 εγω βασικα ενα χρονια πολλα περασα να πω.......να ειστε καλα.! ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια παιδιά. Πάω να ξαναφάω τώρα. Χρόνια Χοντρά ;D Στέλιο κουράγιο ρε! Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση