Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 & Καλό το τσίρκο, αλλά το πρόσωπο του μικρού όταν ακούει για πρώτη φορά τη μητέρα του... είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 & Καλό το τσίρκο, αλλά το πρόσωπο του μικρού όταν ακούει για πρώτη φορά τη μητέρα του... είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! τι τελειο..!! :D (((δηλαδη τους προηγουμενους μηνες δεν ακουνε? :-\ ))) -ακυρο- διαβασα το story!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Και μονο να βλεπεις την αντιδραση αυτης της γλυκυτατης φατσουλας που πρωτοακουει τη μανα του φτανει. Σ ευχαριστουμε για το βιντεο Νικολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει..τι να πεις τωρα με κατι τετοια....μακαρι να του πανε ολα καλα απο εδω και περα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικό! Μου θύμισε αυτό που νομίζω είχαμε δει και παλιότερα: Εμένα με συγκίνησε πραγματικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Που να ξερε σε τι μπελάδες μπήκε αποκτώντας ακοή.. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση