gregg Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Κeep it up man! Πολυ καλο! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Μικρέ και ωραίος παίκτης είσαι και ώριμο παίξιμο έχεις και ωραία κομμάτια γράφεις. Μπράβο σου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Νομιζω αν αναπτυξεις την ιδεα μπορει να γινει πολυ ωραιο. Και πραγματι ομορφο παιξιμο. Μικρέ και ωραίος παίκτης είσαι και ώριμο παίξιμο έχεις και ωραία κομμάτια γράφεις. Μπράβο σου. +100000 και στα δύο σχόλια! Μπράβο σου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Κοινωνικον σχολιο: Ο Vasmar ειναι ενα παιδι με σοβαροτητα και ωριμοτητα που θα ζηλευαν κατασταλλαγμενοι 30ρηδες.Θεωρω οτι η παρουσια του στο φορουμ μας δειχνει μια νεολαια που αν ηταν πλειοψηφια σ αυτο τον τοπο,πολλα θα μπορουσαν να αλλαξουν. Αυτο εχω καταλαβει απο διαισθηση,ενιωσα την αναγκη να το εκφρασω. :) Επι του τεμαχιου... Η ωριμοτητα σου μεταφερεται και στο οργανο αγορι μου! Η φρασεολογια σου στα πρωτα δευτερολεπτα δειχνουν οτι εισαι στο σωστο δρομο για να ξεφυγεις απο τα τετριμμενα διαστηματα που βασανιζουμε καποιοι χρονια τωρα και δε λεμε να ξεφυγουμε.Μακαρι να παιζα ετσι στα 18. Δουλεψε χρονους.Παραξενους.Ακου πνευστα. ;) Εμπλουτισε τους τωρα που ρουφας πραματα. Συνεχισε,εχεις μουσικοτητα και αυτο ειναι σπανιο. Βιρτουοζοι..να φαν κι οι ορνιθες πια. Μπραβο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Κοινωνικον σχολιο: Ο Vasmar ειναι ενα παιδι με σοβαροτητα και ωριμοτητα που θα ζηλευαν κατασταλλαγμενοι 30ρηδες.Θεωρω οτι η παρουσια του στο φορουμ μας δειχνει μια νεολαια που αν ηταν πλειοψηφια σ αυτο τον τοπο,πολλα θα μπορουσαν να αλλαξουν. Αυτο εχω καταλαβει απο διαισθηση,ενιωσα την αναγκη να το εκφρασω. :) Επι του τεμαχιου... Η ωριμοτητα σου μεταφερεται και στο οργανο αγορι μου! Η φρασεολογια σου στα πρωτα δευτερολεπτα δειχνουν οτι εισαι στο σωστο δρομο για να ξεφυγεις απο τα τετριμμενα διαστηματα που βασανιζουμε καποιοι χρονια τωρα και δε λεμε να ξεφυγουμε.Μακαρι να παιζα ετσι στα 18. Δουλεψε χρονους.Παραξενους.Ακου πνευστα. ;) Εμπλουτισε τους τωρα που ρουφας πραματα. Συνεχισε,εχεις μουσικοτητα και αυτο ειναι σπανιο. Βιρτουοζοι..να φαν κι οι ορνιθες πια. Μπραβο! Επιτέλους βγες από το μυαλό μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Απλα συνεχισε να ακους τη μουσικη που χεις μεσα στο μυαλο σου και τα δακτυλα σου θα ακολουθησουν ευγε νεε μου ! ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Πάρα πολύ όμορφο. Απλώς (ε, για να γκρινιάξω λίγο) ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο μοντέρνος ήχος (στυλ Ovation) της ακουστικής. Προσωπικό ζόρι και δεν αφαιρεί τίποτα από την ομορφιά του κομματιού. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο σου, πραγματικά ωραίο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλιά σας και για το χρόνο σας!Να σημειώσω πως οι συμβουλές που ακούω εδώ μέσα είναι εξαιρετικά εύστοχες και δεν μπορώ παρά να τις ακολουθήσω! @freerock:Με κόμπλαρες και ειλικρινά δεν έχω τι να σου απαντήσω τώρα :) @audiokostas:Καλά κάνεις και γκρινιάζεις γιατί ο ήχος της ακουστικής μου καρφί στην κάρτα ήχου είναι ολίγον άθλιος!(Σύντομα θα ανοιχτεί θέμα για επιλογή πυνκωτικού mic ;)) Ωστόσο η λέξη "ovation" φαντάζει σαν κοπλιμέντο αν σκεφτείς ότι μιλάμε για μια ακουστική fender των 170ε,χεχε ;D Με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές,να τις περάσετε όπως θέλετε και με όποιους θέλετε και το 2012 να μας βρει όλους γερούς και με αστείρευτη έμπνευση! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση