Vasmar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα το λοιπόν! Μοιράζομαι μαζί σας μια σύντομη μετριότητα( ;D) που μου ήρθε να γράψω σήμερα το μεσημέρι.Nothing special,πάρτε το ως μια πρόχειρη ιδέα που απλά καταγράφηκε σε 20 λεπτά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται!). Cheers :) Acoustic_Quickie.mp3 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Αφού κάνεις ωραία video ρε, γιατί δεν το έκανες αυτό, που είναι και κομματάρα και δικό σου;;;; Βαριέσαι ε; Όλη τη μέρα στα Φεϊσμπούκια με τον Apos! :P ;D Ωραιότατον...και παιχταράς ;)! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Χεχε!Με τιμά το κομματάρα Λάκη αλλά δεν το θεωρώ καν κομμάτι :P Για βίντεο ,stay tuned αλλά σε κάτι άλλο που προετοιμάζω εδώ και μήνες(ΑΝ μου βγεί) :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Για βίντεο ,stay tuned αλλά σε κάτι άλλο που προετοιμάζω εδώ και μήνες I am waiting! ...αλλά δεν το θεωρώ καν κομμάτι :P Εγώ και αυτό και π.χ. το Αcoustic Τhang από Richie Kotzen (Poison), κομμάτια τα θεωρώ ή μάλλον κομματάρες. Άσε που έχω και ένα (προσωπικό) θέμα με τα δεκάλεπτα tracks ;D. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Νομιζω αν αναπτυξεις την ιδεα μπορει να γινει πολυ ωραιο. Και πραγματι ομορφο παιξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Aφού είσαι τόσο καλός παίκτης και σε ενδιαφέρει ο ακουστικός ήχος γιατι παίζεις αντιμετωπίζοντας το όργανο σαν ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 π.χ. το Αcoustic Τhang από Richie Kotzen (Poison) Δεν έχω λόγια :D !! @Gvour Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο :) @Shelter Ευχαριστώ που το άκουσες!Μπορείς να γίνεις όμως λίγο πιο σαφής ? Εκτός και αν εννοείς το προφανές το οποίο σίγουρα ισχύει:΄Oτι η πείρα μου στην ακουστική κιθάρα είναι περιορισμένη καθώς είμαι ηλεκτρικός κιθαρίστας και αυτό βγαίνει πάνω στο κλιπάκι που ανέβασα :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Εννοώ ότι θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μην αντιμετωπίζεις αυτό το όργανο σαν "ακόρντα και σόλο" αλλα να προσπαθήσεις να το κάνεις πιο σολο όργανο. Βεβαια αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται γρήγορα, αλλα είναι καλό να το έχεις κατα νου απο την αρχή αν θες να το κάνεις. Άσε που σε βοηθάει πολύ και στην ηλεκτρική. Υ.Γ Αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω, ή απλά έφτιαξες το κλιπ για να μην χασεις μια ιδέα απο το μυαλό σου, αγνόησε το παραπάνω. Το κλιπ έχει ενδιφέρουσες προοπτικές, αλλα θέλει δουλεια. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Εννοώ ότι θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μην αντιμετωπίζεις αυτό το όργανο σαν "ακόρντα και σόλο" αλλα να προσπαθήσεις να το κάνεις πιο σολο όργανο. Βεβαια αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται γρήγορα, αλλα είναι καλό να το έχεις κατα νου απο την αρχή αν θες να το κάνεις. Άσε που σε βοηθάει πολύ και στην ηλεκτρική. Υ.Γ Αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω, ή απλά έφτιαξες το κλιπ για να μην χασεις μια ιδέα απο το μυαλό σου, αγνόησε το παραπάνω. Το κλιπ έχει ενδιφέρουσες προοπτικές, αλλα θέλει δουλεια. Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς κι έχεις απόλυτο δίκιο!Το να κάνω περισσότερο σόλο όργανο την ακουστική θέλει όντως τρομερή δουλειά αλλά όντας 18 χρονών θεωρώ ότι έχω χρόνο μπροστά μου να επενδύσω και σε αυτή την(θαυμαστή!) προσέγγιση. Αυτό που άκουσες έμοιαζε με αντιμετώπιση ηλεκτρικής κιθάρας όπως πολύ σωστά είπες γιατί μέχρι εκεί φτάνω να σου πω την αλήθεια μέχρι ώρας :-\. Όσο για το "Αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω" δεν το συζητώ καν!Δεν θα μπορούσε να μη με ενδιαφέρει η κριτική από έναν κιθαρίστα του βεληνεκούς σου :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ήξερα ότι είσαι μόνο 18. Συνέχισε :D και προς θεού δεν έχω κανένα βεληνεκές σαν κιθαρίστας... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση