Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Όχι ρε,υπάρχουν και άλλοι!:-P ΚουνεLάΚης όμως ένας. Για να πω την αλήθεια το κουπλέ του Do ya think I' m sexy άκουσα, και όχι τη μαρίνα της Ζέας. Αν θα πω ότι σαν σύνολο μ' άρεσε, θα πω ψέματα. Υπήρχαν αρκετά ευφυή σημεία όμως (3.58-4.19, συμφωνώ Αργύρη ;)). Επίσης δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά η κιθάρα δεν μου φαίνεται πάντα μέσα στο χρόνο. Τα μπλιμπλικοτύμπανα μήπως θάπρεπε να είναι πιο χαμηλά; Ωραίο σόλο του πιάνου, χωρίς πάλι να μ΄εξιτάρει ο ήχος όμως. Εξαιρετικό ακκόρντο τέλους. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστούμε όλους για τα θετικά σχόλια αλλά και για τις αυστηρές αλλά πάντα εποικοδομητικές κριτικές. Κώστα, εννοείς ότι συνολικά ο ήχος είναι φλούφλικος ή μόνο των τυμπάνων; Νέστορα, σε ποια σημεία σου φαίνεται ότι η κιθάρα είναι έξω; Επίσης γιατί λες ότι δεν άκουσες την ακουαμαρίνα, αφού η εισαγωγή και το τελευταίο μέρος είναι βασισμένα σε αυτή; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Για το μπάσο μίλησα εγώ. Τώρα στα τύμπανα είχα κάποιες επιφυλάξεις (ουχί στο παικτικό) αλλά δεν θυμάμαι και δεν έχω πρόσβαση τώρα. Και γω σαν καρεκλάς στο Do you think I m sexy καρφώθηκα πάντως. ;D Θα τα πούμε κι από κοντά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση