stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 7 σελίδες post για να εξηγήσεις σε κάποιον ότι θα παίρνει 50E τη σεζόν και 120 τα Χριστούγεννα&Πρωτοχρονιά! δεν παίζεστε με τίποτα! ::) 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 @vranios φιλε μου δεν εννοω εσενα με το "ονειροπολος", εννοω τον συντακτη του κειμενου. Διοτι για να ισχυσουν αυτα που λεει, πρεπει να λειτουργουν οι ελεγκτικοι μηχανισμοι του κρατους, οι οποιοι δυστυχως ειναι διαλυμενοι και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο τα προηγουμενα χρονια. Εαν συνυπολογισεις σε αυτο και το οτι το 99% των ιδιοκτητων μεγαλων και μεσαιων νυχτερινων κεντρων ειναι οι νουμερο 1 διαπλεκομενοι με πολιτικα προσωπα αλλα και νονους της νυχτας, καταλαβαινεις ποσο γραφικα μου φαινονται ολα αυτα που λεει η συμβαση... Δε λεω οτι δεν ειναι σωστα και λογικα αυτα που περιγραφει πως πρεπει να δικαιουται ενας εργαζομενος μουσικος, αλλα η πραγματικοτητα εδω που εχει φτασει το επαγγελμα του μουσικου ειναι πως κανενας δεν προκειται να δωσει ολα αυτα που αναγραφονται στη συλλογικη συμβαση. Γιατι πολυ απλα, για καθε μουσικο που δεν δουλευει "μαυρος", περιμενει μια ουρα απο αλλους 100 που ειναι διατεθειμενοι να δουλεψουν ανασφαλιστοι και για τα μισα χρηματα. Ισως σε πεντε-εξι χρονια που μπορει να εχουμε μια "καλυτερη Ελλαδα" (λεμε τωρα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 ''Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι" JIMMY. Χρονια πολλα καλη χρονια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vranios Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 @vranios φιλε μου δεν εννοω εσενα με το "ονειροπολος", εννοω τον συντακτη του κειμενου. Διοτι για να ισχυσουν αυτα που λεει, πρεπει να λειτουργουν οι ελεγκτικοι μηχανισμοι του κρατους, οι οποιοι δυστυχως ειναι διαλυμενοι και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο τα προηγουμενα χρονια. οι ελεγκτικοι μηχανισμοι δεν ειναι καθολου δυαλυμενοι...εμεις τους δενουμε τα χερια,οταν στον ελεγχο που κανουνε δηλωνουμε οτι δουλευουμε 2 μερες την εβδομαδα (γιατι τοσα ενσημα μας κολαει ο εκαστοτε εργοδοτης),ενω στην πραγματικοτητα δουλευουμε 4-5...τι μπορει να κανει η εκαστοτε υπηρεσια...??να στηνει καραουλι εξω απο το καθε μαγαζι,για να τσεκαρει ποσες μερες εχει ζωντανη μουσικη...??? Δε λεω οτι δεν ειναι σωστα και λογικα αυτα που περιγραφει πως πρεπει να δικαιουται ενας εργαζομενος μουσικος, αλλα η πραγματικοτητα εδω που εχει φτασει το επαγγελμα του μουσικου ειναι πως κανενας δεν προκειται να δωσει ολα αυτα που αναγραφονται στη συλλογικη συμβαση.Γιατι πολυ απλα, για καθε μουσικο που δεν δουλευει "μαυρος", περιμενει μια ουρα απο αλλους 100 που ειναι διατεθειμενοι να δουλεψουν ανασφαλιστοι και για τα μισα χρηματα. οποτε εμεις φταιμε που το επαγγελμα μας παει απο το κακο στο χειροτερο,και οχι οι επιχειρηματιες...οταν περιμενω σαν το κορακι,να στραβωπατησεις για να σου φαω την θεση με αθεμιτους τροπους (μισο μεροκαματο,χωρις ενσημο,κλπ) δεν φταιει ο επιχειρηματιας,αλλα εγω...!!! και εχω μια πολυ απλη απορια: τωρα που ειμαι 38 χρονων,εχω ακομα αντοχες,και αν θες ''περναει'' ακομα η μπογια μου και ετσι με περνουνε ακομα για δουλεια...στα 50 μου...??στα 60...???ποσους μουσικους 50 η 60 χρονων εχετε δει πανω σε παταρια-πιστες η οπουδηποτε αλλου...???μονο σε κανενα πανηγυρι,και εκει σχετικο ειναι...!!!δεν πρεπει λοιπον εγω σαν επαγγελματιας σε αυτο που κανω να αμειβομαι αναλογα οταν εχω τοσο κοντινη ημερομηνια ληξης σαν μουσικος σε μαγαζια...??οποτε για εμενα φταιμε αποκλειστικα εμεις και η λαθος νοοτροποια που εχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλα αυτα τα ειπα και πιο πανω και θεωρηθηκα γκρινιαρης .Μου φαινεται τα ιδια περιπου λεμε ολοι με διαφορετικο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση