fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Παροτι μου αρεσει ο G. Hughes και ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock), αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα (και τα απαραιτητα ουρλιαχτα......φανταζομαι οτι απο εκει θα τα πηρε και ο Παπακωνσταντινου ;D ;D ;D ;D ;D) κατανταει κουραστικη. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Παροτι μου αρεσει ο G. Hughes και ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock) Μάλλον υπερβάλλεις (και αυτό από έναν άνθρωπο που δεν μπορεί το pompous κοιτα-τι-παιχτης-είμαι-στο-δεκάλεπτο-έπος-μου rock των 70s ούτε με ολική νάρκωση). αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ναι, συμφωνώ κι εγώ. Αλλά γούστα είναι αυτά. σιγουρα το γκρουπ πασχει απο αυτο που λεμε "αλητεια" Εδώ θα διαφωνήσω...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 αυτη η μανια ολης της λεγομενης hard rock-metal σκηνης με τον ιδιο και απαραλλαχτο ανδρογυνο μανιερισμο στα φωνητικα (και τα απαραιτητα ουρλιαχτα). μωρε δικιο εχεις αλλα τουλαχιστον οι Purple ηταν οι...εφευρετες αυτου του υφους.... ;D παντως δεν συμφωνω μαζι σου,αν και αποκλειεται να βαλω απο...μονος μου να ακουσω Purple αν τυχει να τους ακουσω καπου παντα το ευχαριστιεμαι (αν μη τι αλλο ακουω τον Ian Paice & ευφραινομαι..... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 μωρε δικιο εχεις αλλα τουλαχιστον οι Purple ηταν οι...εφευρετες αυτου του υφους.... ;D Ε, βάλε και λίγο Zeppelin ...... ;) ...αν και αποκλειεται να βαλω απο...μονος μου να ακουσω Purple αν τυχει να τους ακουσω καπου, παντα το ευχαριστιεμαι Αφού είναι χτυπημένοι στο DNA μας παιδιόθεν ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Ε, βάλε και λίγο Zeppelin ...... Σιγουρα αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου οι DP ειναι πιο παλιοι (δισκογραφικα τουλαχιστον). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου οι DP ειναι πιο παλιοι (δισκογραφικα τουλαχιστον). Κατά ένα χρόνο είναι παλαιότεροι οι Deep Purple 1968 (Led Zeppelin 1969). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 ειναι η μονη στιγμη της καριερας των Purple που αποκταει κατ εμε ενα καποιο ενδιαφερον (κατα τα αλλα θεωρω οτι ειναι ικανοι μονο για pompous χοντροκομμενο rock), :o :o :o :o :o :o :o :o Γι αυτο επιμενω στη θεωρια των γεμιστων γιατι η απολυτα σωστη θεωρια του Audiokosta περι αντικειμενικων κριτηριων,πολλακις αναφερομενη,δεν φαινεται να ειναι αποδεκτη... Φιλε fenderiarh παντα ειμαι δεκτικος σε αντιθετες αποψεις γιατι μπορει να κρυβουν κατι που δεν εχω καταλαβει αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση σχετικα με το ΤΙ ηταν ικανοι να κανουν οι Deep Purple σε βρισκω εντελως αδιαβαστο,με το συμπαθειο κιολας. ;) Εικαζω οτι εχεις ακουσει αποσπασματικα τα τσιριδοξεσπασματα του Gillan και τις ακροβασιες του Blackmore και δεν ασχοληθηκες αλλο. Αν δεν ισχυει το παραπανω σχωρα με,μαλλον δεν εντρυφησες οσο επρεπε. Και κατι αλλο.. Δυσκολο πραμα οι ταμπελες αλλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΑRD ROCK ME TO HEAVY METAL. Οσο για τη μανιερα..ποτε δεν καταλαβα γιατι η υπερβολη των τζαζιστων ειναι τεχνη και η υπερβολη των ροκαδων ειναι δηθενιλικι και επιδειξιομανια.Κι ας ειναι κακογουστοι. (Ουτε εμενα μ αρεσουν οι τσιριδες). Ο καθεις στο ειδος του. Πολυ φιλικα! ;) Κατα τ αλλα,ευτυχως που δεν εχουμε γεμιστα σημερα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 :o :o :o :o :o :o :o :o Κατα τ αλλα,ευτυχως που δεν εχουμε γεμιστα σημερα... ;D και η γαλοπούλα γεμιστή είναι φίλος... ;D ;D ;D Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Στα δικά μου γεμιστά προτιμώ τη γέμιση DP με Gillan (70-73). ;D Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! ;D Και από μένα http://www.noiz.gr/index.php?topic=173183.msg629101;topicseen#new Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Χρονια πολλα Καλλιτεχναρες! Και σε ολο το φορουμ φυσικα! Αφιερωμενο με τις ευχες μου σε ολους τους...παντρεμενους Ντιπερπολαδες... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση