audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 David Bowie Jim Morisson Rod Stewart ;D ;D ??? ??? ??? ;D ;D Τα χεις μπερδεμένα αλλά δεν πειράζει. Μεγαλώνοντας ........ ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 RJ Dio David Coverdale David Byron Robert Plant Graham Bonett Bruce Dickinson James Hetfield Ian Astbury Klaus Meine Eric Burdon Jack Bruce (Cream) David Bowie Freddie Mercury Jim Morisson Rod Stewart Steven Tyler David Lee Roth 17...τώρα πρόχειρα δε μου έρχονται άλλοι...να τ'αφήσω; ;D Ωραία, Αυτή είναι η δική σου 17άδα με την οποία οποιοσδήποτε είναι ελευθερος να διαφωνεί. Είναι καλό και ζητούμενο να διαφωνούμε, αλλα λάθος να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας σαν κάτι δεδομένο. Ειδικά στις τέχνες όπου ο παράγοντας του προσωπικού γούστου είναι τόσο έντονος. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Τα χεις μπερδεμένα αλλά δεν πειράζει. Μεγαλώνοντας ........ ;) Φιλε Ριχαρδε συγνωμη αλλα μαλλον δεν τον εχεις ψαξει πολυ γιατι τοτε θα καταλαβαινες οτι η ακμη του ειναι τωρα.αφυσικο αλλα αληθινο...60 χρονων ειναι ο ανθρωπος.. Aκριβώς. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή είναι η δική σου 17άδα με την οποία οποιοσδήποτε είναι ελευθερος να διαφωνεί. Είναι καλό και ζητούμενο να διαφωνούμε, αλλα λάθος να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας σαν κάτι δεδομένο. Ειδικά στις τέχνες όπου ο παράγοντας του προσωπικού γούστου είναι τόσο έντονος. πολυ σωστος ο φιλος! εγω τωρα με την σειρα μου φιλε ριχαρδε μπορω να σου πω οτι καποιοι απο αυτους που αναφερεις δεν μπορουν να ειναι ουτε στην 100 αλλα περι ορεξεως κολοκυθοκολφαδες :) σιγουρο ειναι ο Hughes απο ολους αυτους(οσους ζουνε) αυτην την στιγμη τραγουδαει καλυτερα! επισης θα σου προτινω να ακουσεις μετα Purple προσωπικες δουλειες αλλα και trapeze! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, Αυτή είναι η δική σου 17άδα με την οποία οποιοσδήποτε είναι ελευθερος να διαφωνεί. Είναι καλό και ζητούμενο να διαφωνούμε, αλλα λάθος να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας σαν κάτι δεδομένο. Ειδικά στις τέχνες όπου ο παράγοντας του προσωπικού γούστου είναι τόσο έντονος. Σαφέστατα. Νομίζω, είναι αυτονόητο ότι εγω νομίζω ότι ο Hughes δεν είναι τόσο αξιόλογος όσο οι παραπάνω, δεν υπάρχει μεζούρα στη μουσική. Απλώς εγώ προσπαθησα και λίγο να το δικαιολογήσω και νομίζω ότι αυτό είναι πιο πλήρες και αποδεκτό από ποστ του τύπου "ποιός ήρθε;" ... ;) https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία πράματα... Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο δίσκος, δεν ήξερα ότι τραγουδάει το gettin'tighter (και δε μπορώ να το καταλάβω και με σιγουριά, διαφωτίστε! :D ) 1000%. Όσο για τον δίσκο Α+++++++++++++++++++++++++++++++++++ κι' άλλο τόσο. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 στα κοκκινα ολαααααα! το 02:20 με αγαπη στον Νεστορα ;) Rata Blanca and Glenn Hughes-Stormbringer Rata Blanca ειναι μπλακμοροπαιδο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Οχι παιδιά, δεν είναι όλα γεμιστά. Υπάρχουν και διαβαθμίσεις δυνατοτήτων / ικανοτήτων. Το υποκειμενικό βρίσκεται στο "μου αρέσει". Το αντικειμενικό στο "δύναται". Δεν βάζω τον Hughes όχι δίπλα αλλά ούτε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον πελώριο Bowie (που προτιμώ κάργα από τον Hughes) αλλά όταν μιλάμε για καλύτερο τραγουδιστή (ήτοι φωνητικές δυνατότητες), ε, τι να κάνουμε, δεν μπορεί ο Bowie να τον πλησιάσει. Να μην πουμε για Morrison (πως σουρθε; ) η Stewart (άλλο ιδιαίτερη χροιά, άλλο καλή φωνή). Τα σύκα σύκα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 1)το 02:20 με αγαπη στον Νεστορα ;) 2)Rata Blanca ειναι μπλακμοροπαιδο! 1)Τhanks' Blueslick, 2)Μα εντελώς. Ρε σεις θα με βάλετε σ' έξοδα, δεν έχω strat '70's style. :( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Οχι παιδιά, δεν είναι όλα γεμιστά. Υπάρχουν και διαβαθμίσεις δυνατοτήτων / ικανοτήτων. Το υποκειμενικό βρίσκεται στο "μου αρέσει". Το αντικειμενικό στο "δύναται". Δεν βάζω τον Hughes όχι δίπλα αλλά ούτε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον πελώριο Bowie (που προτιμώ κάργα από τον Hughes) αλλά όταν μιλάμε για καλύτερο τραγουδιστή (ήτοι φωνητικές δυνατότητες), ε, τι να κάνουμε, δεν μπορεί ο Bowie να τον πλησιάσει. Να μην πουμε για Morrison (πως σουρθε; ) η Stewart (άλλο ιδιαίτερη χροιά, άλλο καλή φωνή). Τα σύκα σύκα. Οι φωνητικές δυνατότητες είναι κάτι αντικειμενικό, πράγματι. Αλλά το προσωπικό μας γούστο νομίζω ότι δίνει προτεραιότητες στο ποιές ικανότητες θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικές. Στα δικά μου γούστα λοιπόν, ο όγκος και η τεχνική του Coverdale πχ αφήνει την έκταση του Hughes μίλια πίσω. Επίσης στα ίδια επίπεδα, λόγω χροιάς και ζεστασίας βρίσκεται ο Morisson και λόγω χροιάς και ελέγχου ο Stewart. Αυτό που δέχομαι είναι ότι μπορεί όντως να μην έχω ψάξει πολύ τις δουλειές του Hughes, καθώς μιλάω σχεδόν αποκλειστικά για ό,τι έχει κάνει με τους purple. Σε αυτό το θέμα, πάσο. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση