fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 έχω κάποιες απορίες :) στο βίντεο είδα ότι με τα 2 πρώτα πετάλια (κουμπιά), ανεβάζει και κατεβάζει τα αποθηκευμένα εφέ, αλλά άμα έχω distortion πάνω και θέλω ξαφνικά να βάλω καθαρό τι κάνω, ψάχνω όλα τα εφέ με την σειρά, μέχρι να βρω clean? :D ποιες είναι διαφορές μεταξύ της ME-20 και ME-25? Διάβασε τα manual και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. http://www.bossus.com/backstage/product_manuals/?group=2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 αλλά άμα έχω distortion πάνω και θέλω ξαφνικά να βάλω καθαρό τι κάνω, ψάχνω όλα τα εφέ με την σειρά, μέχρι να βρω clean? Δεν ψάχνεις, φροντίζεις από πριν οι ήχοι που θέλεις να βρίσκονται 1-2 βήματα μακριά ο ένας από τον άλλο. η ME-25 δεν είναι καλύτερη από την RP255 της Digitech? αυτό είναι πρωτίστως θέμα υποκειμενικού γούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis94 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 εσείς ποια προτιμάτε, την Rg255 ή την ME-25 και γιατί? σας τα έχω πρήξει λίγο, αλλά σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί έχω σκοπό να την πάρω... ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ΜΕ-20 και ΜΕ-25? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 εσείς ποια προτιμάτε, την Rg255 ή την ME-25 και γιατί? σας τα έχω πρήξει λίγο, αλλά σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί έχω σκοπό να την πάρω... ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ΜΕ-20 και ΜΕ-25? Η ΜΕ-25 εχει δυνατοτητα συνδεσης μεσω USB θηρας. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis94 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή Χρονιά :) Η πεταλιέρα είναι στον δρόμο :) Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον ήχο, αν τη συνδέσω στον Peavey Vypyr 30 (medeling)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis94 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Καταρχάς δεν μας έχεις ξεκαθαρίσει ΠΟΙΑ τελικά επέλεξες να πάρεις. Πρόβλημα δεν θα έχεις, ωστόσο αν θες να διαμορφώνεις τον ήχο σου από την πεταλιέρα σου, καλό είναι να κουμπώνεις στο τελικό στάδιο ενίσχυσης του ενισχυτή σου, ώστε το προενισχυτικό του στάδιο να μην χρωματίζει τον ήχο, και έτσι αν κουμπώσεις σε άλλο ενισχυτή η διαφορά στον ήχο που θα πάρεις θα είναι μικρή. Αυτό σημαίνει να κουμπώσεις στο loop-return του ενισχυτή. Και αν δεν κάνω λάθος ο Vypyr δεν έχει κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση αυτή διάλεξε ένα εντελώς καθαρό preset του ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis94 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 την BOSS ME-25 :) μπερδεύτικα λίγο :S τελικό στάδιο ενίσχυσης του ενισχυτή τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis94 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά :) Χτες επιτέλους ήρθε η πεταλιέρα (Boss ME-25).. Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ το fx pedal για wah? το διάβασα το manual αλλά δεν κατάλαβα, βασικά κατάλαβα αλλά δεν λέει να πετύχει.. λέει πρεπει να πάω στο edit modus και να πατήσω δυνατά το πεντάλ προς τα κάτω, αλλά δεν... Την έχει κανένας απ'το φόρουμ? Μπορεί να μου πει κάποιος κανένα setting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά :) Χτες επιτέλους ήρθε η πεταλιέρα (Boss ME-25).. Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ το fx pedal για wah? το διάβασα το manual αλλά δεν κατάλαβα, βασικά κατάλαβα αλλά δεν λέει να πετύχει.. λέει πρεπει να πάω στο edit modus και να πατήσω δυνατά το πεντάλ προς τα κάτω, αλλά δεν... Την έχει κανένας απ'το φόρουμ? Μπορεί να μου πει κάποιος κανένα setting? Λιγη αντριλα θελει... Με το χερι δεν ειναι ευκολο... ακουμπα την στο πατωμα και ριξε λιγο το βαρος σου μπροστα πατωντας το wha... μεγεια http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση