Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για PRS SE Custom 24 25th Anniversary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς δε μπόρεσα να συναντηθώ με το φίλο που την πήρε! Μου είπε πως η κιθάρα είναι πανέμορφη (φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες παρακάτω που μου έστειλε και ανέβασα), έχει καταπληκτική ταστιέρα και μπράτσο αλλά θέλει σετάρισμα, οπότε αναμένω κι εγώ περισσότερα μετά το σετάρισμα, είτε από εκείνον είτε από δική μου δοκιμή από κοντά :)

Πως σου φανηκε? Αξιζει τα λεφτα της? Σκεφτομαι για την whale blue, αν και δεν εχει zebra pickups που μου αρεσουν εμφανισιακα

http://www.thomann.de/gr/prs_se_custom_24_wb_60th_ann.htm?sid=67b5d0e54c0373975c0e0f4fa6b93589

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παιδιά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει και ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα μπορέσει ο φίλος μου ώστε να γίνει αυτό! Εγώ θα έλεγα όποιος γουστάρει τη 60th και έχει πιάσει στα χέρια του PRS και τις γουστάρει και του κάθονται καλά να τη "χτυπήσει" πριν είναι αργά! Κακή κιθάρα PRS ειδικά με αυτά τα χαρακτηριστικά (μόνο και μόνο για αυτά τα αξίζει τα λεφτά της) δεν πρόκειται να πάρει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου