audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Η Spalted maple μου αρέσει και μένα πολύ αλλά έχει 200+ ευρώ διαφορά από την fmt Έχεις δίκιο. Απλώς εγώ θεώρησα ότι το αξίζει. Audiokostas να υποθέσω ότι την πήρες απέξω? Ναι Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί την έχεις με προπέρσινες χορδές (όπως είπε και ο longshadow) δεν την χρησιμοποιείς και πολύ? Εννοώ δεν ταιριάζει πολύ στα γούστα σου ή δεν σε βολεύει και τόσο? α) Προπέρσινες δεν ήταν, μην ακούς τον άσχετο. β) Με καινούριες χορδές δεν παίζεις πονεμένο blues γ) Δεν είμαι κιθαρίστας. Απλώς ήθελα να αγοράσω την πρώτη μου καινούρια ηλεκτρική κιθάρα. Και πήρα αυτή που μου άρεσε πολύ στο μάτι και είχε τα καλύτερα specs. Δεν το μετάνοιωσα. δ) Δεν τη βγάζω από τη θήκη της γιατί έχω άλλες 2 ηλεκτρικές στο stand (συν την κλασσική και την ακουστική) και δεν θέλω να ταλαιπωρώ καθόλου την κυρία. (ή μήπως θες να την σπρώξεις?!χαχα) Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ και είναι η πρώτη μου καινούρια, πάρα πολύ δύσκολο Αλλά όλα έχουν την τιμή τους. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα σας ζαλίζω αλλά αφού μου μπήκαν τα διαόλια ..!! Τι εννοεί Seymour Duncan® SH-1N RP '59 Reverse Polarity Humbucking Neck Pickup για την spalted. Δηλαδή τι διαφορά? Επίσης σχεδόν σε όλα τα ντέμο που έχω δει την έχουν shredάκηδες!! Αυτό οφείλεται στο μεγάλο radius και στο σχετικά λεπτό μπράτσο? Είναι σχεδόν επίπεδη η ταστιέρα άρα χαμηλότερο action ευκολότερα bends κτλ κτλ? Ευχαριστώ!! ;D Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα σας ζαλίζω αλλά αφού μου μπήκαν τα διαόλια ..!! Τι εννοεί Seymour Duncan® SH-1N RP '59 Reverse Polarity Humbucking Neck Pickup για την spalted. Δηλαδή τι διαφορά? Επίσης σχεδόν σε όλα τα ντέμο που έχω δει την έχουν shredάκηδες!! Αυτό οφείλεται στο μεγάλο radius και στο σχετικά λεπτό μπράτσο? Είναι σχεδόν επίπεδη η ταστιέρα άρα χαμηλότερο action ευκολότερα bends κτλ κτλ? Ευχαριστώ!! ;D στο είπε απ'εξω απ'έξω ο Κώστας αλλά δεν το πρόσεξες, αφού δεν είναι τελε, lp είναι με 25.5 κλίμακα ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Τι εννοεί Seymour Duncan® SH-1N RP '59 Reverse Polarity Humbucking Neck Pickup για την spalted. Δηλαδή τι διαφορά? I assume that the reverse polarity pickup it is a standard 59 with the magnet fliped. That doesn't affect the tone of the pickup at all. BUT it does affect to the way the pickup combines with other pickups. Combinations are endless but if you stick to standard two humbuckers have the same polarity. When you combine them you hear a tone that it is the "sum" of the output of both pickups. If you flip the magnet of a pickup the output will be "reversed". You won't notice when you hear it but when combined with the other humbucker instead of "suming" the output it will be "minused". Since the frecuencies of both pickup are different the result it is and not a dead output but a very trebly output that some people finds related to a single coil. Επίσης σχεδόν σε όλα τα ντέμο που έχω δει την έχουν shredάκηδες!! Αυτό οφείλεται στο μεγάλο radius και στο σχετικά λεπτό μπράτσο? Είναι σχεδόν επίπεδη η ταστιέρα άρα χαμηλότερο action ευκολότερα bends κτλ κτλ? Πιθανότατα. Μεγάλο radius, humbuckers, jumbo frets και standard C fender neck συνηγορούν.... Αλλά οι φίλοι μου κιθαρίστες που τους άρεσε και την φχαριστήθηκαν, μόνο shredάκηδες δεν είναι. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Κατάλαβα πολύ καλά, πρέπει να μαζέψω τα υπόλοιπα χρήματα!!! ;D Ευχαριστώ παίδες, καλές γιορτές να έχουμε. :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση