Προς το περιεχόμενο

Behringer V-Ampire LX110

eddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/behringer_vampire_lx110rd.htm

πειτε μου οτι δεν εκανα μλκα που τον προτιμησα εναντι του peavey vypyr

Ό,τι και να σου πούμε, σημασία έχει ΕΣΥ τι ακούς! Τον έχεις στα χέρια σου? Αν όχι, τότε περίμενε να τον ακούσεις πρώτα. Πήγαινε και σε ένα μαγαζί να ακούσεις έναν vypyr (υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά, τσέκαρε στο web). Όλα τα λεφτά σε αυτούς τους ενισχυτές είναι οι άπειρες ρυθμίσεις με τις οποίες πρέπει να πειραματιστείς πολύ για να βρεις τα κανάλια που σ αρέσουν και να τα αποθηκεύσεις στην μνήμη. Αν ακούσεις μόνο τα στοκ κανάλια, τότε μάλλον δε θα σε καλύψει κανένας απ τους 2....

Ο vypyr 30(δε νομίζω να λες για τον 15...) είναι ωραίος αλλά και η προενίσχυση v amp με την οποία έχω ακούσει ωραίες studio ηχογραφήσεις δεν πάει πίσω.

Άσε που ο vypyr 30 έχει και 67ευρώ παραπάνω...Όσο ένα-δυο καλά πετάλια κλπ εξοπλισμός. Άρα είναι σε άλλη κατηγορία τιμής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η προενίσχυση v-amp έχει βαρετούς καθαρούς και low-gain ήχους, ακόμη και στο youtube ο vypyr ακούγεται καλύτερος σε τέτοια settings... δεν κατάφερα ποτέ να βγάλω φεντεροειδή ήχο με το vamp2... ενώ και σε high-gain ήχους ο vypyr είναι μάλλον καταξιωμένος

επίσης, ο μπερυ δεν είναι 40 βατ, ως συνήθως δίνουν τα βατ κορυφής ως "βατ", παραπλανώντας - όπως τουλάχιστον το βλέπω εγώ - τον κόσμο

ακόμη, ο vypyr-30 έχει 12άρι ηχείο και όχι 10άρι

και τέλος με 67Ε δεν παίρνεις δύο καλά πετάλια, θα έλεγα δύσκολα παίρνεις ένα...

όταν παίρνεις modeling ενισχυτή 30WRMS και με 12άρι, παίρνεις ενισχυτή που θα σε καλύψει και για πρόβα και για live, GAS εξαιρουμένου, για χρόνια, οπότε αξίζει να μαζέψεις άλλα 67Ε, κατά τη γνώμη μου πάντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου