Nestoras Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Από τον επερχόμενο δίσκο του Gregg. Εδώ 1η παρουσίαση. ;) Noiz Circus: Awanna Neim pt2 (got to funk me a woman) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Oυ να χαθείτε!!!! ;D ;D ;D Νταξ, καλοί είστε!!!! :P :P :P Αφού πείσατε και τον terry να blues-άρει (έστω στο πιο chicago slap mode ;D ;D).....τι να πώ!!! Μπράβο σας λεβέντες! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιοι! Παρατηρησεις: -Eχω την εντυπωση οτι η φωνη του Γκρεγκ ηταν ο,τι πρεπει για το ασμα κι ας την ακουω λιγο.Μπραβο Γκρεγκ,με λιγο τσαμπουκα ακομα πιστευω οτι θα αποτελεις εναν εξαισιο μπλουζ ερμηνευτη. -Οι κιθαρες αν και βγαινουν απο καλα χερια,ηταν λιγο ασταματητες,δεν ανασαιναν. Ρυθμικα και σολιστικα. Σ αυτο εχω την εντυπωση οτι συνεβαλε το γεγονος οτι δεν παιξατε με δυναμικες και το θεμα ξεκιναει απ τα τυμπανα που το πηραν λιγο μονορουφι κατα την ταπεινη μου γνωμη. Σ αυτο το κλιμα ακολουθησε μοιραια το αλανθαστο χρονικα rhythm section. ;) Νομιζω οτι ασχετα με το οτι το κομματι κουναει,ειναι φανκομπλουζ,νιωσατε την σκηνη να θελει να κουνηθει και να κουνησει,αν του δινατε τις αυξομειωσεις του(οταν εμπαινε η φωνη-οταν επαιζε ο Νεστορας σολο πχ)θα εβγαινε ενα αποτελεσμα πολυ καλυτερο.Αυτα θελουν χρονο-τριβη της μπαντας.Το ξερω. ;) Αλλα θελουν κι εναν να ριχνει ενα αστυνομικο βλεμμα του στυλ ''πιο απαλα εδω...'' Αν ηταν ο yameth στη μπαντα θα χε και μπλοκακι για προστιμα διαισθανομαι... :D Τελος,ακουσα πολλες φορες την ιδια σολιστικη φραση απο τον Γκρεγκ.C-A#-G-F#... Σιγουρα ολοι καταφευγουμε σε ασφαλη μονοπατια και ισως τετριμμενα οταν παιζουμε τετοιο περιπου στυλ αλλα ο Γκρεγκ εχει την τεχνικη να ρισκαρει και πρεπει να το κανει γιατι οπως εχει ππει κι ο Νεστορας,εχει το ταλεντονα σωζει το παιχνιδι στο 90'.:) Τα παραπανω με υπερμετρη ταπεινοτητα και με τη σιγουρια οτι αν σας ακουγα λαιβ θα περνουσα μια υπεροχη βραδια! :) Μ ΑΡΕΣΕΤΕ,ΓΟΥΣΤΑΙΡΝΩ! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ σ' όλα. Υπάρχουν και φαλτσάκια που κάνουμε και οι 3 μας σε διάφορα σημεία του κομματιού. Ας συγχωρεθούμε ως προς αυτό. Όσο για τον ήχο ήταν το 1ο που παίξαμε, χωρίς sound-check, και έγινε λίγο μαλα-βράση. Για να πούμε του στραβού το δίκηο οι 3 μας του δώσαμε μια ''διαφορετική'' άποψη από αυτό που είχε στο νου του ο Gregg. To λέω αυτό γιατί το Σάββατο ήρθε από το σπίτι και άκουσα πως (θα) είναι στο cd. Υπάρχει και μια καλή από πρόβα, όταν θα την έχω θα την ανεβάσω. Τέλος πάντων, στο live διασκέδασα(με) οπότε όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Τέλος πάντων, στο live διασκέδασα(με) οπότε όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα. Αρχηγαρα μου εννοειται!Ας επαιζα κι εγω με καλους φιλους και ωραιους τυπους κι ας καναμε το thrill is gone σεπουλτουρα.. :D Κανουμε χαβα για να τα λεμε και ισως βγει και κατι απ αυτο! :-* :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ σ' όλα. +1 Πολυ ευστοχες ολες σου οι παρατηρησεις Σταυρο ;) Αν ηταν ο yameth στη μπαντα θα χε και μπλοκακι για προστιμα διαισθανομαι... :D ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Αλλα θελουν κι εναν να ριχνει ενα αστυνομικο βλεμμα του στυλ ''πιο απαλα εδω...'' Επ, ποιός με φώναξε; ;D Να ξέρατε τι έχω ακούσει γι'αυτά τα βλέμματα... Επι του προκειμένου: συγχαρητήρια σε όλους -για μιά ακόμη φορά! Δεν θα διαφωνήσω με κάποιες παρατηρήσεις του αγαπητού κι αξιοσέβαστου φρήροκ, θέλω όμως να πω το εξής. Όταν κάποιοι παίζουν και "το έχουν", τότε οι όποιες αντιρρήσεις των ακροατών καταλαγιάζουν. Εκεί νομίζω πως η εμπειρία, η τριβή, οι γνώσεις αρχίζουν και κάνουν τη διαφορά. Όταν κάποιος μας "πείθει", οι επιλογές του σχεδόν αυτόματα σταματούν ν'αμφισβητούνται, κι αυτό τον κάνει τελικά αξιόλογο καλλιτέχνη, μας αρέσει δε μας αρέσει. Δεν θα πω πως έχετε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο -κατά την ταπεινή μου γνώμη- αλλά βαδίζετε προς τα κεί στα σίγουρα. Η εκτίμηση μου για τον Γκρεγκ είναι εκπεφρασμένη, πιστεύω πως μπορεί να γίνει απο τις κορυφαίες προσωπικότητες της blues based κιθάρας στην Ελλάδα -για αρχή- κι αν η τύχη και οι επιλογές του τον βοηθήσουν και μακρύτερα. Εγώ θα ήθελα ας πούμε το κομμάτι λίιιγο πιό αργό σε ταχύτητα κι όχι τόσο "χύμα" παιγμένο, πράγμα που αν ήμουν εκεί μάλλον δεν θα μ'ένοιαζε ;D. Με ελαφρώς πιό restrained συνοδεία δεν θα ζήλευε τίποτα απο κανέναν -bar none. Μπράβο σας. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Να'σαι καλα Ηλια! Τα λογια σου και οι παρατηρησεις σου μας τιμουν. Το σχημα μας και μενα προσωπικα. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Το σχημα μας... One night stand. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 One night stand. 8) ;D ;D (διορθωνω: το ad hoc σχημα μας :P) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση