Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Δουλεια δεν ειχα χθες και εγραψα κατι για τον 3χρονο γιο μου , που του αρεσει να σκαλιζει το γραφειο του μπαμπα του , και να παιζει με διαφορα πραγματακια. (τα οποια χρησιμοποιηθηκαν και στο τραγουδι) ειναι λιγο ασυγχρονιστο , παιδικο γαρ. -η αληθεια ειναι οτι τεμπελιασα να το φτιαξω στα σημεια που "κουνιεται". Υπαρχει στο youtube , στο καναλι μου , σαν βιντεο. spimav1 χεχεχεχε!! γελαστε!! για τους ενδιαφερομενους , audio technika 2035 , focusrite pro 24 dsp , nuendo + reverb. Dionisis_1st_Demo_.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 1)Χρόνια πολλά για τη γιορτή του, να τον δείς όπως επιθυμείς! 2)Χα χα χα, καλή φάση!Από το 02:40 και μετά είναι όλα τα λεφτά ;D 3)Μωρέ κουράγιο που είχες να το κάνεις! 4)Άντε και ska διασκευή... ;) http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 1)Χρόνια πολλά για τη γιορτή του, να τον δείς όπως επιθυμείς! ευχαριστω πολυ man!! 2)Χα χα χα, καλή φάση!Από το 02:40 και μετά είναι όλα τα λεφτά ;D ειπα να το πειραξω λιγουλακι. ειπε κανεις οτι το ukulele δεν ροκαρει?? χεχε 3)Μωρέ κουράγιο που είχες να το κάνεις! μπα μη φανταστεις. ευκολο ηταν 4)Άντε και ska διασκευή... ;) δε μ αρεσει το στυλ. μπουζουκιστικο το εκανα ομως αμα τυχαινε. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Να είσαστε καλά , να του γράψερις κι άλλα τέτοια υπέροχα φίλε μου ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση