miii Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 δίνω 1200 ευρω σε ελληνικο μαγαζι..κανωντας μια δουλεια που κοστιζει τοσο δλδ δε μπορω να του πω ο thomann το χει τοσο τσιπιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχουν (πλεον αρκετα) ελληνικα μαγαζια που εχουν προσαρμοσει τις τιμες τους συμφωνα με τα ευρωπαικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 κανένας άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 εχω ψηθεί για αυτόν γνώμες?? http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=131231&Category=1798 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Τον έχεις ακούσει και ψήθηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 οχι απο reviews μόνο αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει μετράνε οπως και οι 12 άτοκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά δεν τον έχω ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ούτε έχω διαβάσει reviews...Πάντως με το μπάτζετ που έχεις, με λιγότερα χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερα πράγματα+μία εξίσου καλή καμπίνα!Και αν κοιτάξεις και στις αγγελίες θα βρεις διαμάντια... Με τέτοιο ποσό δεν επιτρέπονται βιαστικές κινήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση