Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 O Bach έχει και αυτός mystery chord? και δη οpen? ??? Για mystery chord δεν γνωρίζω, αλλά κατά την αναγέννηση υπήρχαν κάποια αποκηρυγμένα ακόρντα από την εκκλησία- ως... σατανικά :o :o :o ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, το λεγόμενο diabolus in musica (νομίζω είναι η ελαττωμένη πέμπτη). Από όπου τιτλοφόρησαν και οι Slayer τον ομώνυμο δίσκο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, το λεγόμενο diabolus in musica (νομίζω είναι η ελαττωμένη πέμπτη). Από όπου τιτλοφόρησαν και οι Slayer τον ομώνυμο δίσκο τους. Xactly, όπως και το opening του ομώνυμου Black Sabbath.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Λεγεται οτι ο Μικυς εχει πει "αν ψαχνετε για την μεγαλυτερη μουσικη ιδιοφυια ολων των εποχων μην κοιτατε προς Bach ουτε Mozart, λεγεται John Lennon". αν είναι δυνατόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως η ανάλυση των πολυκάναλων των Beatles έχει φοβερό ενδιαφέρον. Εκτός από το πολύ ωραίο κλιπάκι που παρέθεσε ο Νέστωρ, υπάρχει και μία εκπομπή του BBC RADIO με θέμα την ανάλυση multitrack μεγάλων μπαντών (με αρκετές εκπομπές για τους Beatles). Τις έχουν βγάλει πλέον από το επίσημο σάιτ του BBC, αλλά σε ένα πρόχειρο γουγλάρισμα βρήκα αυτό: http://waxy.org/2009/10/audio_analysis_of_the_beatles_multitrack_masters/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 αν είναι δυνατόν! "Λεγεται"...,ο "Μικυς"... και αλλα τετοια ευτραπελα απλως ευτελιζουν την συζητηση.Τι παει να πει "λεγεται" "ακουγεται""κυκλοφορει" κ.λ.π και ποιος ειναι ο "Μικυς"?... Γιατι αν εννοουμε μια απο τις μεγαλυτερες μουσικες ιδιοφυιες που εχει βγαλει αυτος ο τοπος (αφηνω στην ακρη τα υπολοιπα) και με πραγματικα παγκοσμια απηχηση τοτε μαλλον το ονομα του θα πρεπει να αναφερεται σωστα.Και φυσικα τους ειχε σε μεγαλη εκτιμηση απ οτι ειχε πει ο ιδιος αλλα τετοια κουβεντα δεν "εχει ακουστει "οτι την ειπε. Και επιτελους απο ποτε συγκρινουμε την ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ με κατι τοσο διαφορετικο?Ενταξει η μουσικη ειναι μια αλλα αυτος δεν ειναι λογος να χασουμε τον μπουσουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Αφού βρέθηκε και ο Chord, το thread μπορεί να κλειδωθεί... Δεν είμαι απλά τεράστιος όταν ρίχνω τα στάνταρ μου; ε; δεν είμαι; Ι love me yeah yeah yeah ..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Θέμα με λέξη Beatles μέσα δίνει πλέον απόδοση 1,05 να καταλήξει σε μικρό ή μεγάλο καυγά. ;D Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Αφού βρέθηκε και ο Chord, το thread μπορεί να κλειδωθεί... Δεν είμαι απλά τεράστιος όταν ρίχνω τα στάνταρ μου; ε; δεν είμαι; Ι love me yeah yeah yeah ..... Oμολογω οτι δεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση