takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 σιγα το ονομα (τοκαι) που θα το χω για να το περηφανευομαι :) κουβεντα να γινεται ρε Τακη. ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι χαβαλε κανω :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
math2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 εννοειτε... δε σου ξαναμιλαω και δεν ξαναγραφω στο νοιζ. :D Ρε ασχετο... Suhr δεν εχεις? okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 τελειως ασχετο ομως.. :) καλα ρε ποσο καιρο μπαινεις στο νοιζ..εδω μου εχει βγει το ονομα το shurακια..ναι suhr εχω :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Eντελως shurωμενος ο τακης...... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 taq, guitaristas και λοιποί... Επειδή τα ίδια που λέτε τα έγραψα με άλλα λόγια μερικές σελίδες πριν.. θα ξανακάνω τον δικηγόρο του διαβόλου διατυπώνοντας ως εξής το 'πρόβλημα': Strat, Tele και Les Paul δεν αποτελούν πλέον τίτλους μοντέλων αλλά τύπους κιθάρας, αρχέτυπα αν θέλετε. Taq, σχετικά με τη βέσπα, έχεις οδηγήσει original vespa? Γιατί θα βλαστημίσεις τόσο πολύ που θα τρέξεις στο σύγχρονο γιαπωνέζικο σκούτερ σου πιο γρήγορα κι'απ'τον Κεντέρη. :wink: Δεν παύει να ισχύει όμως το γεγονός ότι αν κάποιος παράφρονας Ιταλός δεν είχε σχεδιάσει εκείνο το πρώτο σκούτερ, δεν θα υπήρχε κανένα από τα σύγχρονα. Ωστόσο τα 'αντίγραφα' προέκυψαν καλύτερα, απ'όλες, μα απ'όλες τις απόψεις. Τώρα αν θέλεις να πληρώσεις +ΧΧΧΧ € για να πάρεις κάτι το ίδιο καλό που να είναι 'original', τότε μαγκιά σου. Και μαγκιά μου κι'εμένα να αδιαφορώ για τη μάρκα και να μένω στο αρχέτυπο (το οποίο υπηρετεί θαυμάσια ο γιαπωνέζος). Και για να σας τσιγκλίσω λίγο, η Φέντερ η σημερινή μήπως θα θέλατε να μου πείτε πόσο ίδια εταιρία είναι μ'αυτή που ξεκίνησε ο Λεωνίδας;; Μόνο το σηματάκι έχει μείνει, για να πουλάνε made in USA αηδίες στα διπλά λεφτά απ'όσο θα έπρεπε. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά γιατί δεν βγαίνει κανένας να προτείνει στον φίλο μας να πάρει τελικά μια Rockinger tele?Αφού όλοι μας εκεί θα καταλήξουμε μια μέρα' date=' όταν ωριμάσουμε, γιατί να μην τον γλυτώσουμε από χρόνο και χρήμα? Και γω πραγματικά είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να πουλήσω την anderson που ακριβοπλήρωσα και να πάρω μια rockinger anderson με 500 ευρώ που να μαμάει![/quote'] συ ειπας... :!: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Ωστόσο τα 'αντίγραφα' προέκυψαν καλύτερα' date=' απ'όλες, μα απ'όλες τις απόψεις. [/quote'] τα φτηνα αντιγραφα ή τα ακριβα; Και για να σας τσιγκλίσω λίγο, η Φέντερ η σημερινή μήπως θα θέλατε να μου πείτε πόσο ίδια εταιρία είναι μ'αυτή που ξεκίνησε ο Λεωνίδας;; Μόνο το σηματάκι έχει μείνει, για να πουλάνε made in USA αηδίες στα διπλά λεφτά απ'όσο θα έπρεπε. κανεις λαθος.η σημερινη fender κατασκευαζει ΠΟΛΥ καλυτερες κιθαρες απο την τοτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 τα φτηνα αντιγραφα ή τα ακριβα; Ποια θεωρείς φτηνά και ποια ακριβά; Δώσε ένα παράδειγμα. κανεις λαθος.η σημερινη fender κατασκευαζει ΠΟΛΥ καλυτερες κιθαρες απο την τοτε! Όπως; Αλλά εν πάσει περιπτώσει δεν κάνω λάθος, γιατί απλούστατα δεν έκανα πουθενά καμμιά σύγκριση. Ξαναδιάβασε το post μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 βασιλη σ αγαπαω για να συζηταω μαζι σου τετοια πραγματα....θα τα πουμε απο κοντα σε συνευρεση με taq,superfunk κτλ...ελπιζω να μπορεσουμε να μαζευτουμε καπου ολοι μαζι με οσο το δυνατον περισσοτερο gear να δοκιμασουμε!κανονιστε μερα!(απο σαββατο και μετα 8) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
math2014 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Εχει δικιο ο Βασιλης ... πλεον ειναι τυποι κιθαρας, και τα ονοματα Φεντερ/Γκιμπσον κτλ ειναι πλεον τρεηντμαρκς και δεν σημαινουν μοτζο/ιδιοι τεχνιτες με παλια κτλ κτλ. Φθηνη Ιαπωνικη κοπια δεν εχω δει, φθηνοτερη (απο αμερικανικη) εχω δει, οπως και ακριβοτερη. Το θεμα ειναι να κανει την δουλεια μιας Λεσπολ (στρατ, τελε κτλ) και ας γραφει οτι θελει στο χεντστοκ. Οσο για την συναντηση, και εγω μεσα παιδες προς Αυγουστο μερια... :D Τακη, εχει ατσαλινα ταστα η Σουρ σου? okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση