kosh Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Bogner Fish,Mesa boogie 2:90,Boogie 1/12 with tonker speaker sm-57 mic,drawmer 1969 mic preamp & rocktron intellifex delay. Η ηχογράφηση έγινε σε isolation box 2 metra με το boogie στο 3,σίγουρα με μια καμπινα 4/12 και ανοιγμένος ο boogie θα έβγαζε πολυ καλυτερο ήχο. Τι να πω βρε Μάκη, μέσα στη φτήνια είσαι!! ;D ;D :P :P Ευχαριστούμε! Πράγματι ο "Ψάρης" είναι εργαλείο που δεν το αποχωρίζεται κάποιος, τουλάχιστον υπό κανονικές συνθήκες. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε για τα videos :) Ακολουθεί υποκειμενικό μεν,αυθόρμητο δε σχόλιο: Αυτό που άκουσα δεν συμβαδίζει με αυτό που δίαβασα(εξοπλισμός).Κάποιος αφελής σαν κι εμένα θα περίμενε πως με τέτοια μηχανήματα και με ένα αξιοπρεπές tweaking ο lead ήχος που θα προέκυπτε θα ήταν "από άλλον πλανήτη".Αλλά δεν... :-\ Δεν διερευνώ τα αίτια της "αστοχίας",απλά εκθέτω αυθόρμητα την άποψή μου όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη στιγμή που άκουσα τα videos :) Και πάλι ευχαριστούμε! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε για τα videos :) Ακολουθεί υποκειμενικό μεν,αυθόρμητο δε σχόλιο: Αυτό που άκουσα δεν συμβαδίζει με αυτό που δίαβασα(εξοπλισμός).Κάποιος αφελής σαν κι εμένα θα περίμενε πως με τέτοια μηχανήματα και με ένα αξιοπρεπές tweaking ο lead ήχος που θα προέκυπτε θα ήταν "από άλλον πλανήτη".Αλλά δεν... :-\ Δεν διερευνώ τα αίτια της "αστοχίας",απλά εκθέτω αυθόρμητα την άποψή μου όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη στιγμή που άκουσα τα videos :) Και πάλι ευχαριστούμε! Είμαι σίγουρος ότι ο ΦΦΜάκης ή ο Κωστής δεν πρόκειται να... παρεξηγηθούν από το σχόλιό σου, πλην όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι, στην συντριπτική πλειοψηφία, οι προσπάθειες που παρουσιάζονται στο Noiz, δεν προέρχονται από επαγγελματίες του ήχου. ;) Συχνά γίνονται συζητήσεις για το πόσο "λίγο" ακούγεται κάποιο gear και ιδιαίτερως σε ό,τι αφορά hardware εξομοιώσεις. Ωστόσο ακόμα και σ'αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν "συνταγές" και ο ανθρώπινος παράγοντας δεν αποφεύγεται. Να είσαι σίγουρος ότι κάποιος επαγγελματίας θα μπορούσε να "βγάλει ήχο" από μηχανήματα στο 1/10 της τιμής αυτών που ακούς εδώ (ή σε άλλα threads) και για του λόγου το αληθές σε παραπέμπω σε βιντεάκια του Peter Thorn που έχουν προκύψει αραιά και που στο φόρουμ. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2011 Α, βέβαια, και να προσθέσω στο παραπάνω ότι, ακούγοντας με τη συμπίεση του Youtube, περισσότερο μαντεύεις παρά ακούς, έτσι; ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Απλα ακούμε ότι πιάνει το μικρόφωνο. Και είπαμε ότι γραφω σε διαμέρισμα με Isolation Box. [move]Καλά Χριστούγεννα [/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 καλα....ας μην φοραγε ο ΚΩΣΤΑΣ το βραχιολι του balance στο δεξι του χερι και θα σας ελεγα εγω εαν ειχε ηχο αλλιως. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση