Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 ωραιο βιντεο βραδυατικα.. ;D ειναι ψιλο-θρυλικο το fish ετσι? ... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, είναι η συνάντηση των... Moor-ων. ;D ΦΦΜάκη, να σε κάνω μια ερώτηση; Πως το ηχογραφήσατε αυτό; Και εκτός από το Bogner τι άλλο υπήρχε στην αλυσίδα; Έτσι για να έχουμε μια άποψη... Bogner Fish,Mesa boogie 2:90,Boogie 1/12 with tonker speaker sm-57 mic,drawmer 1969 mic preamp & rocktron intellifex delay. Η ηχογράφηση έγινε σε isolation box 2 metra με το boogie στο 3,σίγουρα με μια καμπινα 4/12 και ανοιγμένος ο boogie θα έβγαζε πολυ καλυτερο ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 ωραιο βιντεο βραδυατικα.. ;D ειναι ψιλο-θρυλικο το fish ετσι? ... Ναι είναι φοβερό εργαλείο 4 κανάλια super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Ενα βιντεάκι πριν τα ποτά βγήκε καλό,η κιθάρα φοράει μαγνήτες TV-Jones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο κομμάτι είναι το τελευταίο; Ναι, είμαι τόσο άσχετος στο είδος :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο κομμάτι είναι το τελευταίο; Ναι, είμαι τόσο άσχετος στο είδος :-\ το ιδιο ειναι >:( >:( >:( think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 το ιδιο ειναι >:( >:( >:( Το είχα ακούσει χθες το πρώτο, και σήμερα που άκουσα το άλλο δεν θυμήθηκα ότι είναι το ίδιο. Απλά μου φάνηκε καλό για να εξασκηθώ. Συγνώμη αν σας εκνεύρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Το είχα ακούσει χθες το πρώτο, και σήμερα που άκουσα το άλλο δεν θυμήθηκα ότι είναι το ίδιο. Απλά μου φάνηκε καλό για να εξασκηθώ. Συγνώμη αν σας εκνεύρισα. Και κατι διαφορετικό ;D με μαγνήτες bare knuckle black dog 1977 Greco Les Paul + Bogner Fish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Το είχα ακούσει χθες το πρώτο, και σήμερα που άκουσα το άλλο δεν θυμήθηκα ότι είναι το ίδιο. Απλά μου φάνηκε καλό για να εξασκηθώ. Συγνώμη αν σας εκνεύρισα. χαχχαχα ναι εχω σκασει απο τα νευρα μου τι να σου πω ? ;D ;D οντως ειναι καλο κομματι για εξασκηση και αρκετα ευκολο σε πολλα σημεια του !!! αντε καλη αρχη ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Ανεβάζω το ΒΤ 06_Εightysomething_In_G#M.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση