Guru Nikolas Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Βάλατε όλοι... Να βάλω κι εγώ κάτι τις (από τα τρία που παίξαμε το ένα σώζεται κάπως)... Φωνάρα: Λουίζα Σοφιανοπούλου Πιάνο: Νικόλας Σιδερής Τεχνική υποστήριξη, Proud Mac owner: Marathon. ;) Το κομμάτι είναι το "A song for you" του Leon Russell... Και επειδή είναι μεγάλο για να το ανεβάσω: Your browser does not support the HTML5 audio tag ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Ουτε ο ιδιος ο Russel δεν θα το επαιζε τοσο υπεροχα στο πιανο,ενταξει η φωνη ειναι απλα..εξαισια (phrasing ,εκταση,χροια & εκφραση) bravo! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο χάνει χωρίς την εικόνα!!!....του Mac!! Να βάλουμε τουλάχιστον, μία στατική Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια Νικόλα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Βάλατε όλοι... :'( Tα δικά μας δεν μας τα έχουν δώσει...ή είναι πολύ καλά και ζηλεύουν ή θέλουν να μας προστατεύσουν! :P 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Νικολα τα συγχαρητηρια μου για ακομη μια φορα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 :'( Tα δικά μας δεν μας τα έχουν δώσει...ή είναι πολύ καλά και ζηλεύουν ή θέλουν να μας προστατεύσουν! :P 8) Λες να παίζει το 2ο; ??? Νικόλα, ισχύει το άρχικό σχόλιό μου. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 ! (Θέμε και mac maxe να ακουστούν) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Mπραβο Νικολα πολυ δυσκολο το κoμματι αλλα το ''σκισατε '' !!!!!!!!!!!! Αυτα μου αρεσουν ..προσλαμβανεσθε !!!!!!!!!!!!both of you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο και από εμένα. Η παρουσία σας έκανε την διαφορά, μέσα σε μια «κιθαρομάζωξη» ;D (παντός είδους) ;D ;D ;) Υπέροχοι και οι δύο σας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση