progmetalas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεί το θέμα να μην ταιριάζει και τόσο εδω πέρα αλλα θα ήθελα να ρωτησω αν ξερει κάποιος (ίσως και dj) να μου προτεινει σελίδες η τρόπους για να βρώ τετοιου είδους μουσική (σοβαρη) πέραν απο το χάος στο youtube όπου δεν βοηθάει και τόσο.. Π.χ Σελίδες,συγκεκριμένους djs κτλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Eπειδη το house στον τιτλο με μπερδευει λιγο, μπορεις να μας δωσεις 2-3 παραδειγματα του τι ψαχνεις? Κανα δειγμα απο youtube κλπ? Ισως εχω μερικους καλλιτεχνες/δισκογραφικες να σου προτεινω (αν καταλαβα τι εχεις υποψην σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progmetalas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ψαχνω κάτι τετοιου τυπου ( ) άλλα λιγο πιο σοβαρο και συγκεκριμενο...να ξερω δηλ που βρισκομαι και τι έχω στα χερια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Bar Beats, Soulful House, Cafe del Mar (remix sessions), Sunset & Sunrise... θα βρεις έτοιμες συλλογές μιξαρισμένες αν πας σε ένα δισκάδικο (για να μπορείς να τις κατεβάσεις μετά :P) μάλλον lounge ψάχνεις. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progmetalas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Πιο συγκεκριμένα όμως δεν θέλω να βρω έτοιμα dj sets....θέλω να φτιάξω μόνος μου κάποια μεσα απο τέτοια κομμάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Το να φτιάξεις δικά σου sets με μεμονωμένα κομάτια είναι πολύ δύσκολο απλά γιατί είναι δύσκολο στην Ελλάδα να βρεις μεμονωμένα tracks, cds&vinyl singles. Έπειτα δεν συμφέρει θα σου βγει πολύ ακριβό και η μεμονωμένη αγορά cd's και ο εξοπλισμός για τη μίξη (cdj, mixers, mkii κ τα συναφή). Οπότε τελικά θα πρέπει να αγοράσεις/κατεβάσεις συλλογές mix και να διαλέξεις μέσα από εκεί ότι σου αρέσει και να τα μιξάρεις στα σωστά bpm. Το δε remixing είναι άλλο κεφάλαιο ξεχωριστό εκτός από γνώσεις απαιτούνται και εργαλεία όπως vst controller, προγράμματα μίξης και άλλα καλούδια δεν ξέρω τι κατέχεις από αυτά. Επισκέψου ένα δισκάδικο στον τομέα dance να μιλήσεις με το προσωπικό να σε κατατοπίσουν να ακούσεις δείγματα και συλλογές. Ιδιαίτερα στα μεγάλα πολυκαταστήματα τύπου public είναι πολύ φιλικοί και έχουν και γνώσεις πάνω στον τομέα. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progmetalas Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν γνωσεις και εξοπλισμός πάνω στο mixing και το djing, απλα θέλω λίγη βοήθεια για να εμβαθύνω σε αυτο το στυλ μουσικής ... Πολύ καλή η ιδέα να ρωτησω σε δισκάδικα και public θενκς!(απλα για να βρω κατι συγκεκριμένο όχι για να αγορασω cd κτλ... δυστυχώς....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progmetalas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Κανείς άλλος τίποτα;;; ??? Ειναι αναγκη...οποιος γνωριζει τιποτα ας πει.... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progmetalas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Σε jazzy house (π λένε και κάποιοι )κατι.;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Σε jazzy house δεν έχουμε τελείωσε... αν θες κάτι σε housy jazz 8) ;D :o ;D καλή χρονια! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση