cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα, μέχρι τώρα απομνημόνευα τα σόλα των τραγουδιών μου σε tabs στο Guitar pro 5 για να μην τα ξεχνάω νότα νότα με το ποντίκι του pc, κουραστικό,χρονοβόρο.Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμα για windows που να συνδέω την κιθάρα μου μέσω κάρτας ήχου η με άλλη συνδεση? και παίζοντας τα σόλα, αυτόματα να περνιούνται σε tabs η έστω σε νότες πενταγράμου.Μάλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά είμαι ψιλοάσχετος οπότε μην βαράτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Χρειάζεσαι ένα μετατροπέα audio to midi για να γράψεις σε κάποιο πρόγραμμα Sequencer / DAW. Αυτό που θα παίξεις θα μετατραπεί σε δεδομένα midi, που μετά μπορείς να τα τυπώσεις σε παρτιτούρα ή σε οτιδήποτε άλλο θες. Η φτηνότερη περίπτωση που υπάρχει είναι το Sonuus http://www.audiomidi.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31220. Την πρωτοκαθεδρία έχει η Roland με τα ΜΙ-20 και τη σειρά συνθεσάιζερ GR. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ yameth,κατατοπιστικότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις