Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Η τρίτη μαλακία που έκανε ο εικονολήπτης (αν τον ξαναπροσλάβετε, θα είστε άξιοι της μοίρας σας...). We love εικονολήπτης ;D Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο (ερωτικός) Nestor Apos έχει κάνει θραύση στην... Σουηδία ;D Μιλάμε για την επιτομή του Greek rock star lover ;D ;D ;). Πατάει το πόδι του στο Malmo και η πόλη δονείται από γυναικείες ιαχές... Oouuuuu Nestor... Nestor ouuuuu... Nestor. Nestormania ;D ;D 8) Γιατί είναι σκισμένα τα παντελόνια του βρε κουτά; Του τα έχουν ξεσκίσει όλα αυτές οι λυσσάρες εκεί πάνω ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί είναι σκισμένα τα παντελόνια του βρε κουτά; Του τα έχουν ξεσκίσει όλα αυτές οι λυσσάρες εκεί πάνω ;D Kαι με μπλουζα Μαντανα ;D ο κυριος.Δε μασαει πουθενα. Χρονια πολλα και καλα Τερρυ και με πολλα μπασα ολων τον αποχρωσεων. :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ-ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο φίλος μου ξύπνησε με κεφάκια σήμερα. Είν' επειδή γιορτάζει. Χρόνια πολλά. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό και αυτό παίδες!! Τραγούδι που ανεβάζει την διάθεση :D Η άνεση του Νέστορα επι σκηνής είναι φανερή! Έκανε παρουσίαση της μπάντας, είπε και δυο λόγια γενικότερα για τη βραδιά, ελέγχοντας την μπάντα άαανετααα... ;) ;) Χρόνια πολλά και στον εορτάζοντα, με ευχές για ότι καλύτερο και υγεία !!! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΡΥ ! ΠΟΛΥΜΠΑΣΣΟΣ! ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ (ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ)! Στο επόμενο Τσίρκο θα έρθω με μπλούζα Nestor Apos! Την έχω ήδη κάνει παραγγελία από Σουηδία, αν και μου είπαν ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα περιμένω τρείς μήνες! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά sorry για το μικρό hijack του θέματος- Σας ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά (εδώ ή στα pm). Να είμαστε καλά και να κάνουμε τέτοιες ομορφιές, όπως το Circus για να έχουμε να λέμε «ναι είμουν και εγώ εκεί και είδα τον... Nestor Apos» ;D ;D ;D ΥΓ:Χρόνια πολλά συνονόματε fenderόπληκτε ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Χρονια πολλα terry παραλιγο να το ξεχασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ήδη φαντάζομαι την επόμενη διασκευή του Νέστορα με αυτό το υπέροχο γκρουπ ;) Some Girls - Rolling Stones No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Worship APOS!!! 8) Terry , if you've got a nickel! ;D Μπράβο σε όλους!!! Ωραίοι όπως πάντα Γρηγόρης και Γιώργος!!!! Εν μέρει είστε και τυχεροί. Post-άρατε σε περίοδο που πνίγομαι, και δεν έχω χρόνο να γράψω ιστορίες…. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 ... δεν έχω χρόνο να γράψω ιστορίες…. ...για δρAPOUS ... ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση