gvour Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά είμαι μεγάλος τραγουδιστής. 8) Aμφιβαλλει κανεις? Τωρα Apos και σε βιντεο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Το καλυτερο βιντεο που εχει ποσταρθει ως τωρα.. Δεν ξερω,εχει μια φρεσκαδα,μια ανιδιοτελεια,εναν ερωτισμο.. :-* Καλα θα ταν βεβαια ν ακουμε τον Νεστορα πιο δυνατα αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ειπε τελεια! :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά είμαι μεγάλος τραγουδιστής. 8) Άπο θεέ πάρε τη ΠΑΕ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά είμαι μεγάλος τραγουδιστής. 8) Εγώ αυτό έλεγα... σε αδικεί ο μικροφονιάς! ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα που κόπηκε το βίντεο στη παρουσίαση του Γρηγόρη. Αυτά που είπα ήταν: Στο Noiz υπάρχουν 5-6 πολύ δυνατές κιθάρες, μία απ' αυτές είναι και ο Gregg. Και μετά έφυγε σε ένα πολύ ωραίο σόλο, δυστυχώς δεν κατεγράφη. Next time. :) Δεν ξερω,εχει...εναν ερωτισμο.. :-* Φάνηκε το έμπειρο μάτι. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο και απο μένα, αντε και σε νεα Circus μπας και καταφέρουμε να ρθούμε! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Γεννημενος φροντμαν ο ανθρωπος.Ανετος στη σκηνη(δειτε πως ξεκρεμαει την κιθαρα πριν κλεισει το κομματι-μη σου πω περιμενει και καποιον να την παρει),λιγο μπλαζε και δε μασαει Νέστορα πήρες σκάλπ! Τέλεια περιγραφή! ;) Ωραιο κερασακι το κομματι σε μια εξισου ωραια τουρτα. Ομορφιες. Εμένα μου κάνει για ολόκληρη τούρτα από μόνο του. Ενδεικτικό του υπέροχου κλίματος της βραδιάς! Μπράβο σε όλους! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Σπουδαία στιγμή της βραδιάς. Δυστυχώς, όπως και στο live, η φωνή είναι πολύ χαμηλά. Προτείνω να γίνει edit με τα μιξαρισμένα audio tracks και να ξανανέβει. Ποια μιξαρισμένα; Φέρτε μου τα αμιξάριστα, και θα σας πω εγώ σε τι ύψη θα φτάσει η φωνή του κ. Αpos! Κρίμα που κόπηκε το βίντεο στη παρουσίαση του Γρηγόρη. Αυτά που είπα ήταν: Στο Noiz υπάρχουν 5-6 πολύ δυνατές κιθάρες, μία απ' αυτές είναι και ο Gregg. Και μετά έφυγε σε ένα πολύ ωραίο σόλο, δυστυχώς δεν κατεγράφη. Next time. :) Η τρίτη μαλακία που έκανε ο εικονολήπτης (αν τον ξαναπροσλάβετε, θα είστε άξιοι της μοίρας σας...). Αλλά αν πάρω το audio, θα καλύψω το οπτικό κενό με φωτογραφίες και θα δέσει το πράγμα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Η τρίτη μαλακία που έκανε ο εικονολήπτης (αν τον ξαναπροσλάβετε, θα είστε άξιοι της μοίρας σας...). Παλι καλα που βρεθηκε καποιος και εχουμε βιντεο απο τη βραδια θα ελεγα απο την αλλη ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ κακλο ητανε .... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση