gregg Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Εδω ειμαστε και μεις :P Μια απο τις highlight/ομορφοτερες στιγμες της βραδιας μιας και δεν θα τα ειχαμε βγαλει περα χωρις τους 2 επιτιμους καλεσμενους μας στα φωνητικα ;D YouTube - Broadcast Yourself just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τουρου ρούρου ρουρουρού τουρουρούρου... ταπα τουπα ταπα τουπα ;D ;D ;D Καλά... τραγούδησε ο... Μικ στην Ελλάδα και δεν το πήραν μυρωδιά τα ΜΜΕ; ;D ;D 8) ΥΓ: Το βίδεο είναι πριβέ κυρ Γκεγκ μου do something... Μονοφαγά ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 ΥΓ: Το βίδεο είναι πριβέ κυρ Γκεγκ μου do something... Μονοφαγά ;D εδιορθωθη :P just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 - Ο δεύτερος...είναι ο Κώστας... "yeeeaah!" ...ο Παπαπάνος... "yeaah!" :D :D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 - Ο δεύτερος...είναι ο Κώστας... "yeeeaah!" ...ο Παπαπάνος... "yeaah!" :D :D ;D ;D ;D ;D + ;D ;D ;D ;D ΥΓ. Όλα όσα έχετε ανεβάσει είναι φοβερά, μπράβο σε όλους :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Σπουδαία στιγμή της βραδιάς. Δυστυχώς, όπως και στο live, η φωνή είναι πολύ χαμηλά. Προτείνω να γίνει edit με τα μιξαρισμένα audio tracks και να ξανανέβει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Σπουδαία στιγμή της βραδιάς. Δυστυχώς, όπως και στο live, η φωνή είναι πολύ χαμηλά. Ασε και τον Apos να βρεθεί στην αντίπαλη πλευρά και να αισθανθεί τι σημαίνει να παλεύεις με τα θηρία των ντεσιμπελ... ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Γεννημενος φροντμαν ο ανθρωπος.Ανετος στη σκηνη(δειτε πως ξεκρεμαει την κιθαρα πριν κλεισει το κομματι-μη σου πω περιμενει και καποιον να την παρει),λιγο μπλαζε και δε μασαει απο χαμηλη ενταση στο μικροφωνο(δε νομιζω να ναι τυχαιο οτι και στη στουντιακη βερσ που χε μπει αν θυμαμαι καλα η φωνη ειναι χαμηλα-Νεστορα τσεκαρε το καποιος σε ζηλευει ;D). Τωρα προσεξα τα ωραια γεμισματα που παιζει ο Γρηγορης στη φωνη. Ωραιο κερασακι το κομματι σε μια εξισου ωραια τουρτα. Ομορφιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά είμαι μεγάλος τραγουδιστής. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά είμαι μεγάλος τραγουδιστής. 8) Όχι αγοράρα μου... Είσαι ο μεγαλυτερος ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση