Παστίτσιός Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 απλα τετοιας συνομοταξιας προιοντα ειναι στην κορυφη της ποιοτητας(εξαιρεσε τα maudio). Δηλαδή εννοείς Στάθη ότι τα maudio δεν είναι ποιοτικά Midi keyboards ; αν ναί γιατί το λές αυτό ; :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Απ'ότι βλέπω "παίζεις" σε λίγες οκτάβες και φυσικά λίγα χρήματα. Δεν έχει σημασία που δεν είσαι πληκτράς. Δεν γνωρίζω τι μουσική και πως γράφεις, καθώς επίσης και τι θες να προσφέρεις από το studio σου σε κάποιον που τυχόν θα έρθει να γράψει. Αν για παράδειγμα έρθει να γράψει στο studio κάποιος πληκτράς ή πιανίστας, θα χρειαστείς κλαβιέ από 61 πλήκτρα και πάνω για να μην σου πω 88 πλήκτρα βαρυκεντρισμένα, ανάλογα την περίπτωση. Απλά σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο. Είπα παραπάνω δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα. Καταρχάς μιλάω για home studio δεν έχω στούντιο προς θεού :P αλλά δε νομίζω χρειάζομαι κάτι εξεζητημένο όπως 88 πλήκτρα ας πούμε!!! Έχετε να μου δώσετε μερικές ακόμα προτάσεις για να καταλάβω που πρέπει να κινηθώ? πχ όταν λέτε για 5 οκτάβες εγώ δε ξέρω απο πλήκτρα και δε ξέρω πόσο μεγάλο μπορεί να είναι κια κατα πόσο μπορεί να μου χρησημεύσει εμένα! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειχα υποψιν μου να παω στο στουντιο σου,θα εγραφα οτι ηταν να γραψω στο δικο μου 88αρι κλαβιε και θα το πηγαινα εκει με midi,και την οποιαδηποτε επιπλεον επεξεργασια θα την εκανα εκει...Για βάση ή demo δεν είναι άσχημη ιδέα. Για κάτι σοβαρό όμως, θα πρέπει να έχω κι εγώ τον ίδιο ακριβώς ήχο, εννοώ sound module. Οι ανταποκρίσεις στις δυναμικές πολλές φορές διαφέρουν από μηχάνημα σε μηχάνημα και από κλαβιέ σε κλαβιέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή εννοείς Στάθη ότι τα maudio δεν είναι ποιοτικά Midi keyboards ; αν ναί γιατί το λές αυτό ; :o Γιατι και το δικο μου midi εχει βγαλει προβληματα που μονο μη επαγγελματικα midi keyboards θα εβγαζαν(στο keystation pro 88 ας μην ειχαν το pro τουλαχιστον),και reviews στο ιντερνετ κατακρινουν τα ιδια προβληματα,και βιντεακια στο youtube υπαρχουν για την κακιστη ποιοτητα των πληκτρων του "κορυφαιου" axiom pro(τα pro τους παρανανε),και μολις πριν ειδα εδω στο φορουμ ενας swtos που επαιζε κατι σκυλοleads ειχε χαλασμενο pitch bend,τουλαχιστον χαλασε σε midi 100 ευρω οχι 500.Το δικο μου εχει pitch που αλητευει σε ολα τα μηκη (πλατη δεν υπαρχουν)οποτε του ερθει,τα knobs και sliders πετουν απο το ενα μερος στο αλλο επισης οποτε τους ερθουν,τα πληκτρα σκαλωνουν,ουτε μια αναβαθμηση firmware το οποιο φροντιζει να μας σπαει τα νευρα απενεργοποιωντας οποιαδηποτε λειτουργια του κλαβιε χωρις λογο...λεπτομερειες για καθε προβλημα δεν εχω τωρα χρονο να γραψω,για την χειροτερη αντιμετωπιση που ειχα στην υποστηριξη δεν θελω να σταθω γιατι δεν ξερω αν ειχα παγκοσμιου εμβελειας εγγυηση. Για βάση ή demo δεν είναι άσχημη ιδέα. Για κάτι σοβαρό όμως, θα πρέπει να έχω κι εγώ τον ίδιο ακριβώς ήχο, εννοώ sound module. Οι ανταποκρίσεις στις δυναμικές πολλές φορές διαφέρουν από μηχάνημα σε μηχάνημα και από κλαβιέ σε κλαβιέ. good point,τωρα που το λες το εχω διαπιστωσει με ενα midi γραμμενο σε clavinova δεν ειχε ιδια ανταποκριση στις χαμηλες δυναμικες με το αποτελεσμα που εδινε το sampler που χρησιμοποιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Είπα παραπάνω δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα. Καταρχάς μιλάω για home studio δεν έχω στούντιο προς θεού :P αλλά δε νομίζω χρειάζομαι κάτι εξεζητημένο όπως 88 πλήκτρα ας πούμε!!!o.k. Έχετε να μου δώσετε μερικές ακόμα προτάσεις για να καταλάβω που πρέπει να κινηθώ? πχ όταν λέτε για 5 οκτάβες εγώ δε ξέρω απο πλήκτρα και δε ξέρω πόσο μεγάλο μπορεί να είναι κια κατα πόσο μπορεί να μου χρησημεύσει εμένα!Απλά ως σημείο αναφοράς. http://www.rolandus.com/products/productlist.php?ParentId=19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση