Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ένταση από πικάπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα . Έψαχνα να βρω το manual.

Το sono ΔΕΝ είναι αυτό-ενισχυόμενο .

Οπότε έχουμε δύο τινά

1. ΔΕΝ έχεις αυτό ενισχυόμενα ηχεία.

Τότε κατά τη γνώμη μου πάρε έναν ενισχυτή stereo ολοκληρωμένο

2. Έχεις αυτοενισχυόμενα ηχείαΤότε:

α. Πικαπ –> προενισυχτής –> rca  in στο sono

β. Cd -> rca  in στο sono

Καλλίτερα βάζε- βγάζε.

Γιατι θέλεις να συνδέσεις το πικάπ ή το cd player στην κάρτα , μπορείς να μου πείς για να καταλάβω τι θέλεις να κάνεις

Και πες μας τί ηχεία έχεις.

Πολύ ωραία. Λοιπόν, ηχεία έχω τα Tascam VL-A4, τα οποία είναι αυτοενισχυόμενα (δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα που είναι μικρά 4΄΄).

Δε θέλω να συνδέω για κάποιο λόγο το πικαπ και cd player στην κάρτα, απλά αναγκαστικά πρέπει να το κάνω γιατί στην κάρτα είναι συνδεδεμένα τα ηχεία. Και αυτό γιατί θέλω να έχω γενικώς ήχο από το pc άλλα και γιατί πάνω στο sono βάζω την κιθάρα για να την περνάω από το pc για να παίζω με guitar rig. Αν υπήρχε τρόπος το πικαπ και το cd player να πάνε κατευθείαν στα ηχεία και να είχα και ήχο από το pc δε θα είχα πρόβλημα. (υπάρχει τρόπος να βάλω δύο πράγματα πάνω σε ένα ηχείο… με κάποιο αντάπτορα ξέρω γω (την πέταξα ε;  ;D)). Το βάζε – βγάλε είναι μια λύση άλλα είναι λίγο ξενερωτικό. Αν πάρω ενισχυτή stereo ολοκληρωμένο θα έχει έξοδο για rca στο sono; (είμαι και λίγο άσχετος...  :-[)

γενικώς αυτό που θέλω να έχω είναι:

-κλειστό το pc και ήχο από πικαπ και cd player

-ανοιχτό το pc και ήχο από όλα (πικαπ, cd player, pc)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Τότες:

2. Έχεις αυτοενισχυόμενα ηχεία:

α. Πικαπ –> προενισυχτής –> rca  in στο sono

β. Cd -> rca  in στο sono

Καλλίτερα βάζε- βγάζε.

ΑΝ όμως:

Αν πάρω ενισχυτή stereo ολοκληρωμένο θα έχει έξοδο για rca στο sono;

Θα τα συνδέσεις όλα πάνω στο ενισχυτή και το rec out του ενισχυτή στο rca in της κάρτας. Αλλά ΜΗΝ το κάνεις, αφού έχεις αυτοενισχυόμενα ηχεία.

ΤΕΛΟΣ:

Έλα τώρα νέο παιδί είσαι να μην βαριέσαι το "βάλε-βγάλε";D. Υπάρχει τρόπος, π.χ. με ένα patch bay, αν έχεις όρεξη γιο έξοδα.

Ναι δε θα πάω σε ενισχυτή γιατί είναι ακριβοί. Καλή φάση το patch bay. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν κατάλαβα καλά είναι μια συσκευή που παίρνει πολλές εισόδους και βγάζει μία έξοδο.  Ίσως κάτι τέτοιο θα ήταν λύση. Αντί για patch bay γίνεται να παίξει adaptor από 2 ζευγάρια rca σε 1 ένα ζευγάρι; Δηλαδή να ενώσω τον προενισχυτή του πικαπ και το cd player με ένα adaptor και η έξοδος να είναι ένα ζευγάρι rca;  Τελοσπάντων … Τελικά  τον πεοενισχυτή θα πάρω για το πικαπ και όταν βάλω και cd player θα πάω στο βάζε  - βγάζε αρχικά και βλέπουμε.

thanks

• Moderator

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου