Προς το περιεχόμενο

πετάλι για περισσότερο gain σε μονοκάναλο ενισχυτή

les kef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το θελω να μου δωσει gain αγου σπασει ο ενισχυτης και οχι στα καθαρα!δηλαδη μιλαω ακομα και για 8-9 volume!

Ε ναι ρε αγορίνα αμα το βαλεις ως προενισχυση θα σου δωσει gain και οχι volume...με πιανεις??  ;)

--[CROATOAN]--

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τι εννοεις ως προενισχυση ?εγω εχω κιθαρα πεταλι και στο input του ενισχυτη (απο μπροστα δηλαδη)

Εννοω πως εαν το βαλεις πριν απο το preamp του ενισχυτη σου θα σου δωσει gain και αμα το βαλεις μετα απο το preamp του θα σου δωσει καθαρο volume....το εχω το πεταλι και σκιζει!Ειναι το booster με τον πιο ουδετερο χαρακτιρα της αγορας....εγω το χρησιμοποιω σαν clean boost,εσυ μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν preamp

--[CROATOAN]--

Εννοω πως εαν το βαλεις πριν απο το preamp του ενισχυτη σου θα σου δωσει gain και αμα το βαλεις μετα απο το preamp του θα σου δωσει καθαρο volume....το εχω το πεταλι και σκιζει!Ειναι το booster με τον πιο ουδετερο χαρακτιρα της αγορας....εγω το χρησιμοποιω σαν clean boost,εσυ μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν preamp

Aφ' ενός η έννοια "gain" δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα παραμόρφωση (η πιο συνηθισμένη παρεξήγηση) αλλά απλά την αύξηση κάποιου μεγέθους συσχετιζόμενου με τη δουλειά του ενισχυτή (πχ. βολτάζ, ισχύος κλπ).

Όσον αφορά το CAE, η δουλειά του είναι να αυξήσει τη στάθμη του σήματος χωρίς χρωματισμό (ως επί το πλείστον). Από κει και πέρα, το αν θα "μεταφραστεί" από τον ενισχυτή ως παραπάνω παραμόρφωση ή ως καθαρή άνοδο της έντασης είναι άλλη ιστορία: από τη στιγμή που θα ξεπεραστεί το headroom ενός οποιουδήποτε σταδίου που ακολουθεί, θα υπάρξει παραμόρφωση. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το πετάλι βρεθεί είτε πριν την προενίσχυση (μπροστά απ'τον ενισχυτή), είτε πριν την τελική ενίσχυση (στο effects loop).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου