Sottos Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως, υπάρχουν κι άλλα πετάλια για πειραματισμό όπως τα joyo/H.benton και τα biyang/fame (musicstore). Kάποια έχουν και βάση chip, για αλλαγή του τσιπ προενίσχυσης με άλλο και περισσότερα ηχοχρώματα: http://advantageguitar.com/OD8-3-Mode-Tubescreamer-Clone-P57715.aspx http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Distortion-pedals/Fame-Sweet-Tone-Distortion-DS-10-Slasher/art-GIT0015021-000#FullDetails http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Distortion-pedals/Fame--/art-GIT0015020-000 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Effects-pedal-boards/Fame-Sweet-Tone-Overdrive-OD-10-Driver/art-GIT0015022-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως, υπάρχουν κι άλλα πετάλια για πειραματισμό όπως τα joyo/H.benton και τα biyang/fame (musicstore). Kάποια έχουν και βάση chip, για αλλαγή του τσιπ προενίσχυσης με άλλο και περισσότερα ηχοχρώματα: Το εύρος των ηχοχρωμάτων που μπορείς να πάρεις από το πεταλάκι της VHT δεν συγκρίνεται με αυτό μιας απλής αλλαγής ic. Άσε που το να γυρνάς κουμπιά είναι πολύ ευκολότερο απ' το να αλλάζεις chip. Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα συγκρίνεις. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Το εύρος των ηχοχρωμάτων που μπορείς να πάρεις από το πεταλάκι της VHT δεν συγκρίνεται με αυτό μιας απλής αλλαγής ic Δεν ξερω αν εισαι κατοχος του συγκεκριμενου η αν εχεις παει σε μαγαζι να το δοκιμασεις. Αν οχι, πιστευω πως ειναι λιγο νωρις για εικασιες. Προσωπικα ειμαι λιγο σκεπτικος εναντι στο ευρος των ηχοχρωματων του VHT, μεχρι να το διαπιστωσω ο ιδιος. ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν εισαι κατοχος του συγκεκριμενου η αν εχεις παει σε μαγαζι να το δοκιμασεις. Αν οχι, πιστευω πως ειναι λιγο νωρις για εικασιες. Προσωπικα ειμαι λιγο σκεπτικος εναντι στο ευρος των ηχοχρωματων του VHT, μεχρι να το διαπιστωσω ο ιδιος. ;) Οι εικασίες μου βασίζονται στις πάμπολλες δοκιμές που έχω κάνει σε DIY πετάλια τύπου overdrive/distortion με αλλαγές διαφόρων components. Το συγκεκριμένο πετάλι υλοποιεί κάτι που λίγο πολύ όλοι οι DIYers έχουν σκεφτεί και πιθανώς κάποιοι να έχουν κατασκευάσει. Μια "πλατφόρμα" για δοκιμές σε overdrive type πετάλια. Σ' αυτήν την τιμή έχει σίγουρα το κοινό του. EDIT: Προσωπικά θα το αγόραζα μόνο και μόνο για να το ξεκοιλιάσω :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Οι εικασίες μου βασίζονται στις πάμπολλες δοκιμές που έχω κάνει σε DIY πετάλια τύπου overdrive/distortion με αλλαγές διαφόρων components. Το συγκεκριμένο πετάλι υλοποιεί κάτι που λίγο πολύ όλοι οι DIYers έχουν σκεφτεί και πιθανώς κάποιοι να έχουν κατασκευάσει. Μια "πλατφόρμα" για δοκιμές σε overdrive type πετάλια. Σ' αυτήν την τιμή έχει σίγουρα το κοινό του. EDIT: Προσωπικά θα το αγόραζα μόνο και μόνο για να το ξεκοιλιάσω :) Ελπίζω μόνο να μην ειναι full στα smd γιατί αυτό περιπλέκει τα πράγματα... Κατά τ άλλα ειναι tweaker's pedal και όπως είπα μαλλον δεν απευθύνεται σε οποιον θεωρεί τα level-tone-gain πολλά knobs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα! Κι εγώ έτσι θετικά το βλέπω κι απ ότι φαίνεται σύντομα θα φύγουν τα 59 για Γερμανία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Ελπίζω μόνο να μην ειναι full στα smd γιατί αυτό περιπλέκει τα πράγματα... Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ, κυρίως λόγω του μεγέθους του κουτιού. Αν δεν είναι σε smd θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο packing. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ, κυρίως λόγω του μεγέθους του κουτιού. Αν δεν είναι σε smd θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο packing. πιστευω πως πρεπει να ειναι σχεδον φουλ στο smd γιατι που στο δ)(%(ΓΚ χωρανε: 1x dpdt switch 6x pot 2x jacks 1x power jack... PLUS η καλοδιωση... και να κανει 60ευρα... σε ενα κουτακι τοσο δα... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση