Προς το περιεχόμενο

Χρηση της M audio fast track ultra σαν κονσολα για live


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια πως παει ?

Τωρα που ερχονται Χριστουγεννα παιζουν καποια live σε μικρα μπαρ-καφετεριες , που ομως καποια απο αυτα δεν εχουν κονσολες . Σκεφτηκα την εξης πατεντα αλλα δεν ξερω αν δουλευει , για αυτο τα φωτα σας .

Εχω την Μ Audio Fast Track Ultra ( http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track_ultra.htm ) και ενα Macbook σχετικα παλιο (δανεικο).

Σκεφτομαι αφου η καρτα εχει 4 καναλια αν μπορω να περασω εκει 4 οργανα (η μικροφωνα ) και μετα να κανω οτι equalization θελω απο το mac . Μετα να δωσω δυο εξοδους απο την καρτα σε 2 monitors και καποια αλλη εξοδο στο ηχοσυστημα του μαγαζιου (αυτο αραγε πως να γινεται? )

Επισης σε περιπτωση που θελω παραπανω καναλια να παρω μια μικρη κονσολα οπως αυτη

http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_1202_fx.htm  να βαώ οτι καναλια θελω και την εξοδο της να τη βαλω σε μια εισοδο της καρτας .

Επισης το μονο software που εχω ειναι το garage band και οτι εχω ηχογραφησει ειναι ενα καναλι την φορα πως γινεται να εχω 4 μαζι ταυτοχρονα ? Οταν πεφτει το screensaver παιζει να κοβεται ο ηχος ?

 

Παιδια τα φωτα σας !!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 2 εξοδοι που θα δωσεις για master θα μπουν στη χειροτερη στη θεση του cd/οτιδηποτε παιζει μουσικη στο μαγαζι,το θεμα ειναι οτι η καρτα σου ειναι usb,αν θα τη φορτωσεις θα ειναι λιγο επιφοβο,δοκιμασε το αρκετα πριν το live,παρολα αυτα εφικτα ειναι οσα ανεφερες και καλη πατεντα,κ εγω μερικες φορες ετσι λειτουργω με comping/eq-ing/fx απο λαφτοφ.Και δοκιμασε καλυτερα daws επιπεδου cubase/ableton live κλπ με mastering plugins της ssl(και του ableton μια χαρα ειναι)  και με reason 6 πλεον κανεις πολυ καλη δουλεια.Το προγραμμα που λες δεν το ξερω καν,καλυτερα εξοικιωσου με ενα απο τα επαγγελματικα daw καλα πριν το live(επιτρεπουν monitoring σε οσα καναλια υποστιριζει η καρτα σου),και προφανως σε αυτα δεν κοβεται ο ηχος ,και στην τελικη αν φοβασαι το screensaver,απενεργοποιησε το!Α και αν παρεις εξωτερικη αναλογικη κονσολα δεν θα εχεις τη δυνατοτητα παρεμβολης για effects σε καθε καναλι...ασε που δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τετοιου ειδους φθηνες κονσολες και ειδικα για behringer αλλα πιστευω για ενα 3ωρο live σε cafe-bar θα ειναι μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου