Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 ΜΠΡΑΒΟ σας . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! Τα άλλα τα είπαν οι άλλοι. Με πρόλαβαν , έλλειπα εκτός. ;D Κατά τα άλλα ισχύει ότι είπα στον Κώστα (AUDIO). Χαίρομαι, ζηλεύω και καμαρώνω, τις συνεργασίες σας!!! Κάτι στο οποίο εγώ προσωπικά απέτυχα . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Mr.Yameth τα ευσημα (οχι μπανταρα και τετοια) για την μουσικοτητα την (για μενα )σωστη ενταση που παιχτηκαν τα συγκεκριμενα κομματια .(ας εχεις μονο ενα ανεβασει θυμαμαι αρκετα απο το live) .Οι φωνες και κυριως η κοπελα παρα πολυ καλες !!!Και κατι για σενα εχεις μια ωριμοτητα στο παιξιμο (για το συγκεκριμενο στυλ παντα μιας και δεν σε εχω ακουσει αλλη φορα ) που μου αρεσει ..κατι μου θυμιζει απο τα νιατα μου (σπαω το κεφαλι μου να το εντοπισω ) Ανεξαρτητα απο το οτι εγινε μια προβα μονο εισαστε πολυ καλοι ( ο κρουστος ειναι ωραιος με φρασεις και ο Γιωργος κολλησε αμεσα...μουσικος γαρ!!) Αμα ειναι για αρπαχτη ειμαι μεσα ..τρελλαινομαι με κατι τετοια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Το αισθητικό αποτέλεσμα που περάσατε προς τα έξω ήταν πάρα πολύ καλό. Τι να πρωτοπώ βρε παιδιά και για ποιόν! Πολύ κοντρολαρισμένος ήχος και μπορούσατε να πάτε τα κομμάτια εκεί που εσείς θέλατε. Φωνάρες τα παιδιά, ίσως λίγο πιο πολύ μου άρεσε η αντρική φωνή αλλά και η κοπελιά έσπειρε! Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κύριο Yameth, ο οποίος είχε καταπληκτικό ήχο, και πολύ ώριμο και λιτό παίξιμο. Έπαιζε όπως ακριβώς έπρεπε. Αλλά και σαν εικόνα ρε παιδιά, δείτε τον με την 335 (θεά) και το χαμόγελό του, να αποπνέει ήρεμη δύναμη. Ρέστα δώσατε όλοι, τα κρουστά, τα τύμπανα, και ο μπασσίστας με το πασίγνωστο πλέον Terrydancing! ΕΥΓΕ!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Το αισθητικό αποτέλεσμα που περάσατε προς τα έξω ήταν πάρα πολύ καλό. Τι να πρωτοπώ βρε παιδιά και για ποιόν! Πολύ κοντρολαρισμένος ήχος και μπορούσατε να πάτε τα κομμάτια εκεί που εσείς θέλατε. Φωνάρες τα παιδιά, ίσως λίγο πιο πολύ μου άρεσε η αντρική φωνή αλλά και η κοπελιά έσπειρε! Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κύριο Yameth, ο οποίος είχε καταπληκτικό ήχο, και πολύ ώριμο και λιτό παίξιμο. Έπαιζε όπως ακριβώς έπρεπε. Αλλά και σαν εικόνα ρε παιδιά, δείτε τον με την 335 (θεά) και το χαμόγελό του, να αποπνέει ήρεμη δύναμη. Ρέστα δώσατε όλοι, τα κρουστά, τα τύμπανα, και ο μπασσίστας με το πασίγνωστο πλέον Terrydancing! ΕΥΓΕ!! Παιδια ανακαλυψα πως &γιατι χορευει o Terry!!!!Aπλως οι διαφοροι band leaders του βαζουν στα παπουτσια του μεσα αναμενα καρβουνακια !!!Οποτε που να σταθει ησυχος ο terry .Αναστεναρης γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Θα σχολιάσω όμως το μπάκινγκ του σόλο που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει στα Am7-F#m7 και όχι στα Αm7-D κι ομως το σολο (απο τους "πορτες") ειναι Am7-Bm7, ε? (ωραια φαση μ αρεσει να το παιζω) Ε ρε πραματα που χανω εδω κατω............ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 κι ομως το σολο (απο τους "πορτες") ειναι Am7-Bm7, ε? (ωραια φαση μ αρεσει να το παιζω) Ε ρε πραματα που χανω εδω κατω............ Βεβαίως, αλλά στο στούντιο, μπλα, μπλα, μπλα..................................... http://www.noiz.gr/index.php?topic=189481.0 Που χάθηκες; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Λόγω του ότι η backing orchestra αποτελείται από ένα μπάσο, καταλαβαίνετε πως το Am7-Bm7 ακούγεται με την ευρεία έννοια Λα-Ρε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Να πώ μια ιδέα για το σόλο που εμένα προσωπικά θα μου άρεσε. Επειδή έχετε τα κρουστά και δίνουν ένα ήχο πιο exotic και το κομμάτι το σηκώνει σαν progression θα μου ταίριαζε πολύ να φύγει λίγο στο σόλο σε ύφος santana κάτι τέτοιο και να ξαναεπιστρέψει στο ύφος που έχετε. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση