Προς το περιεχόμενο

The Motive Project at the Noiz Circus (βίντεο)

Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

ΜΠΡΑΒΟ σας . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

Τα άλλα τα είπαν οι άλλοι.

Με πρόλαβαν , έλλειπα  εκτός.   ;D

Κατά τα άλλα ισχύει ότι είπα στον Κώστα (AUDIO).

Χαίρομαι, ζηλεύω και καμαρώνω, τις συνεργασίες σας!!!

Κάτι στο οποίο εγώ προσωπικά απέτυχα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Mr.Yameth τα ευσημα (οχι μπανταρα και τετοια) για την μουσικοτητα την (για μενα )σωστη ενταση που παιχτηκαν  τα συγκεκριμενα κομματια .(ας εχεις μονο ενα ανεβασει θυμαμαι αρκετα απο το live) .Οι φωνες και κυριως η κοπελα παρα πολυ καλες !!!Και κατι για σενα εχεις μια ωριμοτητα στο παιξιμο (για το συγκεκριμενο στυλ παντα μιας και δεν σε εχω ακουσει αλλη φορα )

που μου αρεσει ..κατι μου θυμιζει απο τα νιατα μου (σπαω το κεφαλι μου να το εντοπισω )

Ανεξαρτητα απο το οτι εγινε μια προβα μονο εισαστε πολυ καλοι ( ο κρουστος ειναι ωραιος με φρασεις και ο Γιωργος κολλησε αμεσα...μουσικος γαρ!!)

Αμα ειναι για αρπαχτη ειμαι μεσα ..τρελλαινομαι με κατι τετοια .

Το αισθητικό αποτέλεσμα που περάσατε προς τα έξω ήταν πάρα πολύ καλό. Τι να πρωτοπώ βρε παιδιά και για ποιόν!

Πολύ κοντρολαρισμένος ήχος και μπορούσατε να πάτε τα κομμάτια εκεί που εσείς θέλατε.

Φωνάρες τα παιδιά, ίσως λίγο πιο πολύ μου άρεσε η αντρική φωνή αλλά και η κοπελιά έσπειρε!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κύριο Yameth, ο οποίος είχε καταπληκτικό ήχο, και πολύ ώριμο και λιτό παίξιμο. Έπαιζε όπως ακριβώς έπρεπε.

Αλλά και σαν εικόνα ρε παιδιά, δείτε τον με την 335 (θεά) και το χαμόγελό του, να αποπνέει ήρεμη δύναμη.

Ρέστα δώσατε όλοι, τα κρουστά, τα τύμπανα, και ο μπασσίστας με το πασίγνωστο πλέον Terrydancing!

ΕΥΓΕ!!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Το αισθητικό αποτέλεσμα που περάσατε προς τα έξω ήταν πάρα πολύ καλό. Τι να πρωτοπώ βρε παιδιά και για ποιόν!

Πολύ κοντρολαρισμένος ήχος και μπορούσατε να πάτε τα κομμάτια εκεί που εσείς θέλατε.

Φωνάρες τα παιδιά, ίσως λίγο πιο πολύ μου άρεσε η αντρική φωνή αλλά και η κοπελιά έσπειρε!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κύριο Yameth, ο οποίος είχε καταπληκτικό ήχο, και πολύ ώριμο και λιτό παίξιμο. Έπαιζε όπως ακριβώς έπρεπε.

Αλλά και σαν εικόνα ρε παιδιά, δείτε τον με την 335 (θεά) και το χαμόγελό του, να αποπνέει ήρεμη δύναμη.

Ρέστα δώσατε όλοι, τα κρουστά, τα τύμπανα, και ο μπασσίστας με το πασίγνωστο πλέον Terrydancing!

ΕΥΓΕ!!

Παιδια ανακαλυψα πως &γιατι χορευει o Terry!!!!Aπλως οι διαφοροι band leaders του βαζουν στα παπουτσια  του μεσα αναμενα καρβουνακια !!!Οποτε που να σταθει ησυχος ο terry .Αναστεναρης γινεται .

Θα σχολιάσω όμως το μπάκινγκ του σόλο που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει στα Am7-F#m7 και όχι στα Αm7-D

κι ομως το σολο (απο τους "πορτες") ειναι Am7-Bm7, ε? (ωραια φαση μ αρεσει να το παιζω)

Ε ρε πραματα που χανω εδω κατω............

Make me fries...

κι ομως το σολο (απο τους "πορτες") ειναι Am7-Bm7, ε? (ωραια φαση μ αρεσει να το παιζω)

Ε ρε πραματα που χανω εδω κατω............

Βεβαίως, αλλά στο στούντιο, μπλα, μπλα, μπλα.....................................

http://www.noiz.gr/index.php?topic=189481.0

Που χάθηκες;

InfluenSir!

• Administrator

Λόγω του ότι η backing orchestra αποτελείται από ένα μπάσο, καταλαβαίνετε πως το Am7-Bm7 ακούγεται με την ευρεία έννοια Λα-Ρε.

Live and let Live.

Να πώ μια ιδέα για το σόλο που εμένα προσωπικά θα μου άρεσε.

Επειδή έχετε τα κρουστά και δίνουν ένα ήχο πιο exotic και το κομμάτι το σηκώνει σαν progression  θα μου ταίριαζε πολύ να φύγει λίγο στο σόλο σε ύφος  santana κάτι τέτοιο και να ξαναεπιστρέψει στο ύφος που έχετε.

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου