Προς το περιεχόμενο

The Motive Project at the Noiz Circus (βίντεο)

Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη Σουηδία... παίζει με μια R & B μπάντα.

Kι' άλλος Σουηδός; :D

Είσαι πολύ παρατηρητικός ρε φίλε μου!

Nαι είμαι, και συνάμα ''σκληρός''. Οι τίτλοι, τι νόμισες, έτσι έχουν κατακτηθεί; ;)

[move]Με 'κείνο το κάρμα που λέγαμε... :D[/move]

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παρα πολυ ωραιο!

Ως ακροατης και μονο ισως τα κρουστα καλα θα ταν να ακουγονταν περισσοτερο αλλα αυτα τα ξερουν καλυτερα οι γνωσται.

Οι φωνες φοβερες(μονο προβλημα για ολους τους τραγουδιστες οτι τελευταιο ακουστηκε

το Miss you με το Σουηδο πρωτη φωνη οποτε.........)-ενταξει η κοπελα τα σπαει.

Η κιθαρα δεν μου ελειψε στα ρυθμικα οσο για τα μπλουζ(εμ τι ειναι μπλουζ ειναι)λιντς-παρεμπιπτοντως το βιμπρατο αλλα ειδικα οι χρονοι θυμιζουν τον τεραστιο David Hidalgo των Los Lobos-τι να πεις απλα ντρεπομαστε για παρτη μας.

Ο Τερρυ οτι και να κανει θα ναι παντα τεραστιος(και δυνατα που παιζει και στο εξτρα κουνημα ;D ;D)!

Μπανταρα.

Ενα επιθετο για τον κιθαριστα:Σαγηνευτικος.

Σπανιο φαινομενον...

+1

Θα προσεθετα το ιδιο επιθετο για την

Εβελίνα Μιαούλη με την "εκνευριστικά" πάνσωστη μονίμως φωνη

ΥΓ θερμοτατη παρακλησις να ανεβει το "fire" :)

just changed avatar :p

Φωνές υπέροχες, λίγο περισσότερο προτίμηση στην γυναικεία! Υπέροχη χροιά.   :o :o

Για τον Τέρρυ δεν λέω κουβέντα, έλεος πια... (άψογος ρε φίλε τι να λέμε, μου αρέσει και η κίνηση προσωπικά...) ;D ;D

Congas - drums πολύ όμορφο groove και δέσιμο!!! Αυτά τα congas έχουν εκπληκτικό ήχο, μου αρέσουν πάρα πολύ (κάτι ήξερε ο Carlos, τίποτα δεν γίνεται τυχαία). Μου άρεσαν και οι 'κόντρες' με τα τρίηχα..

Και πάμε στο αφεντικό (σλουρπ σλουρπ) :P :P :P Σαν στάθμη την θεωρώ άψογη! Δεν τον ήθελα πιο δυνατά, εκεί που έπρεπε βγήκε μπροστά! Σαν παίξιμο στα γνωστά στάνταρ, αν και τον έχω ακούσει και καλύτερο.

Μου αρέσει αυτή η ηρεμία και αυτοσυγκράτηση στο φραζάρισμα, μου αρέσει το 'edge' που έχουν κάποιες νότες Mr Yameth , λες και είναι έτοιμες να αγριέψουν αλλά τις μαζεύεις και τέλος, μου αρέσει που ακούω φρασούλες με 4th intervals που με παραπέμπει στον αγαπημένο μου Don Mock....  ;) ;) ;)

άξιοι κύριοι...

Όχι άλλα μινόρε...

• Administrator

govanmaniac, gregg, gvour ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Ιδιαίτερα όταν προέρχονται από παικταράδες.

Οσο για το "Μπανταρα!" επέτρεψε μου φίλε gvour να πω πως υπερβάλεις από καλή πρόθεση.

Οχι γιατί δεν υπάρχουν καλοί παίκτες, αλλά γιατί η μπαντάρα ξεχωρίζει στα σημεία. Και οι λεπτομέρειες, όπως πότε μπαίνεις στο σόλο, πότε ακολουθεί η φωνή μετά το σόλο, η εισαγωγή και το φινάλε, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και μιλούν για το σύνολο.

Δεν έχει να κάνει με τη προετοιμασμένη δομή τόσο, όσο με το είμαι εκεί, συνυπάρχω και ακούω τους υπόλοιπους. Θέλουμε βράσιμο ακόμα για να δέσει η σάλτσα.

Ωραία είναι τα βίντεο για να διορθωνόμαστε.

Ιδανικά δεν θα έπρεπε να γίνεται πρόβα χωρίς βίντεο από καμία μπάντα.

Live and let Live.

εξαιρετικοί .... ένας κι ένας διαλεχτοί

κατασταλαγμένοι και σοβαροί .... μεγάλο προσόν

Μετανιώνω ακόμα περισσότερο που δεν ήρθα  :-[

απο κοντά θα λυνόταν και εκείνο το θέμα γιατί you got me wrong boss

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Eπιτρεψε μου φιλτατε yameth να μη διαφωνησω(φυλαω τα νοτα μου μη βρεθουμε με -87 καρμα ;D ;D).Ελεχθη ισως καθ υπερβολην.

Αλλα εννοω οτι παρα τις ιδιαιτερες συνθηκες η τις δυσκολιες(ΟΚ θα μου μου πεις οτι

αυτο ισχυε για ολες τις μπαντες)που προανεφερες η μπαντα φαινοταν να παταει καλα και  ολοι οι μουσικοι της ηταν εξαιρετοι(οι φωνες σουπερ-εδικα η γυναικεια).

Θα ξαναπεις αυτο μας κανει μπανταρα?

Να τα βρουμε καπου στη μεση λοιπον.Ειστε εν δυναμει μπανταρα. ;D

Και αφου ειναι καλα βρασμενο το σπαγγετι(η βαση)θα δεσει και η σαλτσα-ξερω απο σπαγγετια.

Σχόλια το απόγευμα που θα το δω το βίντεο.

Αν και τα ξέρεις. Απλώς θα τα πω και δημόσια αυτή τη φορά. (Πλήρης διαφάνεια, μαχαίρι στο κόκκαλο, μηδενική ανοχή, όλα στον ήλιο κλπ κλπ)

Η ανδρική φωνή (θυμάμαι ότι) μου άρεσε (μάλλον) περισσότερο. Ίσως γιατί την είχα ζηλέψει.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Αρχηγέ δεν σε πρόλαβα για να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνετε μπαντάρα αν το συνεχίσετε, γιατί έχετε και τις δυνατότητες, και τη γνώση που κάνει μια μπάντα να ξεχωρίζει. Θέλει χρόνο, αλλά και αυτόν δεν μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε παρά μόνο χρησιμοποιώντας τον. ;)

Θερμή παράκληση και εκ μέρους μου να ανέβει το εξαιρετικό fire.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δεν ημουν στη συναυλία, παρακολούθησα ολες τις ηχογραφήσεις και τα video εως τώρα και εχω να πω οτι άκουσα απο όλους καλές στιγμές, αλλά απο αυτό μονο το γκρουπ ακουσα ΜΟΥΣΙΚΗ δεμένη με ύφος με δυναμικές να μην παίζουμε παντα στα κόκκινα, με δύο πολύ καλούς τραγουδιστές, προσωπικά ξεχωρίζω την ανδρική φωνή,  με μια κιθάρα διακριτική και μετρημένη, με congas να δινουν άλλο χρώμα σε στυλ Feliciano, να βλεπεις το δάσος και οχι το δέντρο.

Μπράβο είσαστε άψογοι!!!

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου