Guru ez Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Το ερώτημα τίθεται ανεξαρτήτως οργάνου ή τεχνικών δυσκολιών. Δεν χρειάζεται να πείτε ποιά είναι εκείνα που σας πήραν τα μυαλά, αλλά κάποια που όταν κληθήκατε να τα κοιτάξετε, τελικά αποδείχτηκαν "σκληρά καρύδια" και σας έμειναν στη μνήμη. Δίνω ένα παράδειγμα που αφορά εμένα: The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Kraan - Rund um die Uhr Aνεπιτυχώς. :o InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο θέμα!Εγώ θα πω δαγκωτό αυτό: Είναι το "καρύδι" που προσπαθώ να σπάσω εδώ και μερικούς μήνες! ;D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικα ωραιο θεμα. Αλλα....μην αγχωνεστε ρε παιδια για το καθε σολο που καθεται και παιζει εκει ο καθε παλαβος. Παιξτε "Γαλλια*", και εχετε καθαρισει..... ;D * Τι ειναι το παιξιμο "Γαλλια" Καποτε μια φορα και εναν καιρο απαιζα σε μια ορχηστρα εδω στα μερη μου σε ενα μεγαλο παραθαλασσιο ξενοδοχειο που το καλοκαιρι εφερνε μεγαλα γκρουπ Γαλλων. Καθε Τριτη βραδυ λοιπον η διευθυνση οργανωνε στην ταβερνα την λεγομενη Ελληνικη βραδυα (τις αλλες μερες απλα δουλευαμε με σκυλαδικο προγραμμα της εποχης για τους ντοποιους). Στην Ελληνικη βραδυα φερνανε ολους τους Γαλλους απο το ξενοδοχειο.... σε καθε τραπεζι απο ενα μαστραπα πορτοκαλαδα, και μεις παιζαμε λιγο απ ολα τα Ελληνικα (ρεμπετικο λαικο δημοτικο κλπ) για να παρουν ιδεα απο την Ελληνικη μουσικη. Ενας ιδιορυθμος μπουζουκτζης ειπε τοτε οταν του γινε παρατηρηση απο μας οτι επαιζε μ@λακιες. - Γαλλοι ειναι αυτοι ρε μ@λακες κι αν παιξω σωστα τι θα καταλαβουν??!! Αρκει να σαι μεσα στο δρομο.... Εκτοτε εμεινε στο συναφι το παιξιμο "Γαλλια", το οποιο παρεπιμπτοντως σε ξελασπωνει και στις παραγγελιες στα πανηγυρια. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Όταν ημουν πιο πολυ στις αρχες μου προσπαθησα να μαθω by ear αυτο που μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση τοσο για τη μελωδικοτητα οσο και για τον ηχο του. Παρεμπιπτοντως το τραγουδι ειναι εξαιρετικο..! Απο το 2.49 κι επειτα: Πριν απο κανα δυο χρονια αποφασισαμε να παιξουμε το Beat it μιας και υπηρχε μια ''τρελα'' απο μουσικους και κοινο για τραγουδια Michael Jackson. Προυποθεση να το βγαλω note for note. Κατι που εχω αφησει καιρο τις ποζεριες, κατι που το χει παιξει και ο ξερετε ποιος... Το κομματι δεν το παιξαμε ποτε... Μια απο τις επιτυχημενες προσπαθειες ομως μου ηταν να βγαλω note for note το Desert Plains των Judas Priest, αφου ως νεαρος τοτε που επιανα την ηλεκτρικη ειχα κολλημα με αυτους. To solo αυτο αποτελειται απο δυο ''ερωτοαπαντησεις'' μεταξυ Tipton και Downing οπως και πολλα αλλα κομματια τους. Αποφασισα να μαθω την ''ερωτηση'' δηλαδη το 1ο και το 3ο κομματι. Μου αρεσε παρα πολυ στο αυτι. Ειδικα για το 1ο ιδρωσα πραγματικα επειδη ειναι λιγο γρηγορο να το βγαλεις με το αυτι οταν δεν εισαι προχωρημενος, δεν ξερεις κλιμακες και δεν εχεις πολυ καλη τεχνικη οπως εγω τοτε. Μακαρι ομως να ειχα και τωρα τον ιδιο ζηλο με τοτε... Απο 2.18 και μετα. Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Deep Purple - Mistreated Deep Purple (1974) Burn - 07- Mistreated Το προσπαθώ αλλά είναι φανερά out of my leak... :( https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ένας τρελός ντράμερ ήθελε να παίξουμε αυτό με μπάσο, ντραμς και πλήκτρα... Εγώ και ο πληκτράς γελάσαμε αλλά μετά καταλάβαμε ότι το εννοούσε όταν έβγαλε τις παρτιτούρες... Δεν βγήκε ποτέ! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 νομιζω οτι αυτο το κομματι με ειχε παιδεψει ( κι ακομη με παιδευει ) αλλα ταυτοχρονα καθε φορα που ασχολουμαι ξανα μαζι του βρισκω καινουριες μικρες λεπτομερειες στο παιξιμο του Fahey που τον κανουν μοναδικο. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα πω για ένα πληκτράδικο σόλο το οποίο δεν έχω καταφέρει να βγάλω μέχρι σήμερα και μόλις το πρωτοάκουσα κόντεψα να αλλάξω όργανο! Είχαμε βάλει το κομάτι στο playlist για το live και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν μου είπαν "το θέλουμε όπως το παίζει αν γίνεται..."... βέβαια αλλάξαμε "λίγο" το κομμάτι στο τέλος γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Γενικά ο παπακ/νου έχει μπόλικα θέματα στα πλήκτρα και σε άλλα κομμάτια, αλλά αυτό νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο σε αυτή την αρχική studio εκτέλεση όχι στην live κτλ 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 @Matawan: Τρομερή επιλογή.Πάλεψε το κομμάτι.Το αξίζει τέτοιο που είναι ;) @Stavros: Όντως,πάντα μου ακουγόταν ζόρικο το σόλο στα πλήκτρα του κουρσάρου.Πολύ ζόρικο!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση