Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια σου πολλά Σπύρο και πάντα με τέτοια ωραία παιξίματα, ακόμα και αν είναι έτσι για... πλάκα 8) ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα με υγεία και μην σταματήσεις να ψάχνεσαι! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά. Να 'στε καλά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Xρονια πολλα Σπυρο! Εγω θα σου πω ευθαρσως οτι αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα! Ισως γιατι ξεφευγει απ την τετριμμενη πια πεντατονικη που βαραμε οι περισσοτεροι εδω και χρονια.. :-\ Αν δε,τα ''κατεβασματα'' σου ειχαν μεγαλυτερη χρονικη ποικιλια,θα μιλουσαμε για εναν εξαιρετικο τζαζ παιχτη. Για ψαχτο λιγο.. Μου αρεσε πολυ λεμε! ;) Μπραβο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Xρονια πολλα Σπυρο! Εγω θα σου πω ευθαρσως οτι αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα! Ισως γιατι ξεφευγει απ την τετριμμενη πια πεντατονικη που βαραμε οι περισσοτεροι εδω και χρονια.. :-\ Αν δε,τα ''κατεβασματα'' σου ειχαν μεγαλυτερη χρονικη ποικιλια,θα μιλουσαμε για εναν εξαιρετικο τζαζ παιχτη. Για ψαχτο λιγο.. Μου αρεσε πολυ λεμε! ;) Μπραβο! Σταύρο χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το "τζαζ παίχτης" καθότι αυτό που κάνω εγώ είναι ουσιαστικά να παίζω κάποιες κλίμακες πάνω στις αλλαγές και όχι να αυτοσχεδιάζω πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα πράγματα είναι στο αντικείμενο της μελέτης μου διότι είναι πολύ χρήσιμα σε διατονικά παιξίματα και σε λίγο πιο πολύπλοκες αρμονίες. Όσον αφορά το βάρεμα της πεντατονικής που λες, θεωρώ ότι όσο εύκολο είναι κανείς να τη μάθει, τόσο δύσκολο είναι να την χρησιμοποιήσει δημιουργικά στο παίξιμό του. Προσωπικώς τρέφω ιδιαίτερο θαυμασμό για μουσικούς (και του νόιζ) που το καταφέρνουν. Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 ΠΟΛΥ ωραίο Σπύρο! Κι εμένα μου αρέσει και φέρνει αρκετά από ψιλοτζάζ (αρκετά και λόγο το backing track), αλλά και το παίξιμό σου... Χρόνια πολλά φίλε! Με εκπλήσεις ευχάριστα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος ήχος ωραίο παίξιμο ..αλλά τι τα θες αυτά, εσύ είσαι μπλουζιστας ;) Πολλές ευχές rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Κατ' αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και παντα δημιουργικος !!! Ποοολυ μ αρεσει το σολο και το μπακινκ congrats !!!! (δε το ανεβαζεις το μπακιτρακι σκετο...λεω γω τωρα...να το χουμε χεχε).... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Νικόλα, Λευτέρη, Βαγγέλη σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις ευχές. Ιδού και το bt. Bbox_bt.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Αγαπητέ Σπύρο Χρόνια Πολλά! Το παιξιμό σου σε αυτό το cord progresion οπως λες και συ έχει λίγο τη προσέγγιση μελέτης ,είναι δηλαδή πιο πολύ στημένο πάνω στα ακόρντα το καθενα ξεχωριστά και όχι σαν σύνολο,παιζεις βέβαια και κάτι μπλουζοφράσεις ίσως με παραπάνω απο οτι πρέπει νότες , και λίγο whole tone , φλερτάρεις με τη jazz , αλλά είσαι μπλουζίστας καθαρόαιμος και πολύ καλος , όπως σε είδα στο video του noiz circus. Στα συν ο πολύ ωραίος και καθαρός σου ήχος. Νάσος Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση