Προς το περιεχόμενο

Αρχάριος σε Pro Tools LE8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα:

1. Δεν μπορείς να «περάσεις» (να κάνεις set-up), τα pro-tools στον υπολογιστή σου;

(Αν ναι. , δώσε όντως  Δημήτρη και κανένα extra στοιχείο και για το pc και κυρίως για την κάρτα ήχου σου.)

2. Πέρασες (εγκατέστησες) μια χαρά τα pro tools, αλλά δυσκολεύεσαι στο να τα δουλέψεις;

(Σε αυτή την περίπτωση, ξεκίνα  από entry level  tutorials στο youtube. Καλό και το manual, αλλά για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε DAW, νομίζω ότι η step by step οπτική εξήγηση μέσω youtube είναι πιο εύκολα κατανοητή. [Μέχρι να βρεις κάποιον να στα δείξει καλλίτερα στο χώρο σου] )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ndnikola δεκτές οι παρατηρήσεις σου μια και είναι καλοπροαίρετες και σεβαστές αν και ίσως λίγο υπερβολικές,παρά τάΜτα  ;D σόρυ

Αυτή τη στιγμή έχω ολοκαίνουριο μηχάνημα ,αλλά δεν κατέχω ΄τπτ περί αυτού  ;D

Τυγχάνει να είμαι αναλφάβητος σε θέματα υπολογιστών και την όλη φάση στηρίζει εντελώς δωρεάν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος με αρκετές γνώσεις σε θέματα λογισμικού και μηχανημάτων,ο οποίος όμως όσα και να έχει διαβάσει και να έχει ασχοληθεί επί τούτου δεν παύει να ασχολείται με ένα άγνωστο γι αυτόν είδος προγράμματος.

Πείτε μου ποια ΄στοιχεία του υπολογιστή θέλετε ώστε να τον ρωτήσω και να σας τα πω  :)

Εκτός του μάνιουαλ έχω και τουτόριαλ κατεβασμένα και πολύ αναλυτικά και είμαι σε καλό δρόμο  ;D άσχετα αν καθυστερώ τραγικά λόγω του ότι βρίσκομαι σπάνια σπίτι μου ώστε να πειραματίζομαι πιο πολύ.

Γκρεγκ μέχρι πριν λίγο καιρό είμαι σίγουρος ότι τα LE-8 m powered ήξερα σίγουρα ότι δεν ήταν συμβατά με τα γουίντοους 7 .Εξάλλου η εταιρία λίγο καιρό μετά την αγορά μου έβγαλε την έκδοση 9 και σταμάτησε κάθε εξέλιξη και ενημέρωση σταματώντας αν θυμάμαι καλά στα 8-03 που έχω .Όποια πατς είχαν βγει για να λειτουργήσουν με τα γουίντοους 7 παρουσίαζαν προβλήματα ,γι αυτό αλλάξαμε σε ΧΡ .

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν βρίσκω λύση είναι το ότι δεν μπορώ να αποθηκεύσω τις εγγραφές μου σε μορφή ΜΡ 3 .

Δεύτερο πρόβλημα είναι με m box mini  που δεν καλοκατέχω τις ορολογίες και τα σκ@τώνω με τις εισόδους και εξόδους .

Α ναι  ;D ''χρησιμοποιώ'' και ένα κλαβιέ  nocturn 25  όπου και μ αυτό δεν ξέρω τη τύφλα μου  ;D

Λάκη στείλε καμιά μοντελοδασκάλα να με διδάξει τα μυστικά του έρωτα  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Εκ των υστέρων πρόσεξα πως κόπηκαν σε ξεχωριστό θέμα κάποια ποστ με μια μικροπαρεξήγηση μεταξύ Νικόλα και Ανέστη .

Ειρήνη ημίν αγαπητοί εν χριστώ αδελφοί ,μη τσακώνεστε για έναν άπιστο  ;D ;D ;D

Μόλις θυμήθηκα και ένα περιστατικό από τη Κυριακή με το πρόγραμμα  :)

Καθόμουν σχεδόν όλη μέρα ,έγραψα κιθάρες ,πέρασα φωνητικά ,μετά πάλευα να περάσω κάτι πλήκτρα και δεν μπορούσα να βρω τρόπο να καταφέρω το κλαβιέ να παίζει με τα πλήκτρα ,αντί των παντς του  ;D. Είχε πάει 12 το βράδυ ,όταν κάτι πάτησα και το πρόγραμμα κόλλησε και τα έχασα όλα μια και δεν είχα σώσει  κανένα στάδιο κατά την εξέλιξη  ;D ;D ;D

Θα το μάθω το ριμάδι που θα μου πάει και ύστερα θα γίνω μεγάλος παραγωγός στο εξωτερικό .Αγκόλα,Σουρινάμ Ελλάδα  ;D

No one wants an alien

Γκρεγκ μέχρι πριν λίγο καιρό είμαι σίγουρος ότι τα LE-8 m powered ήξερα σίγουρα ότι δεν ήταν συμβατά με τα γουίντοους 7 .Εξάλλου η εταιρία λίγο καιρό μετά την αγορά μου έβγαλε την έκδοση 9 και σταμάτησε κάθε εξέλιξη και ενημέρωση σταματώντας αν θυμάμαι καλά στα 8-03 που έχω .Όποια πατς είχαν βγει για να λειτουργήσουν με τα γουίντοους 7 παρουσίαζαν προβλήματα ,γι αυτό αλλάξαμε σε ΧΡ .

Χμμ, τα δουλευω εδω και 5-6 μηνες (τα πηρα μεταχειρησμενα) και δεν εχουν παρουσιασει καποια ασταθεια η αλλο προβλημα :-\

Πρεπει να ηταν θεμα setup ;)

Σχετικα με την απορια σου για την αποθηκευση σε mp3, πρεπει να κανεις bounce το project σου με αυτο το format (mp3). Μπορει (δεν ξερω αν ισχυει για τα LE) να μην ειναι ενσωματωμενο αυτο το feature και να πρεπει να το αγορασεις ξεχωριστα απο το site της avid.

just changed avatar :p

Γκρέγκ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .Σε μορφή ΜΡ3 εξάγω αρχεία ,αλλά είναι μόνο όποιο οργανο έχει περάσει με ακουστική μορφή ,πχ κιθάρα ή φωνές ,χωρίς όμως τα ψηφιακά εφέ που προσθέτω και χωρίς καθόλου ψηφιακά όργανα .Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά στη δημιουργία των τρακς των ψηφιακών εφέ και οργάνων .

Τέλος πάντων μη σας ταλαιπωρώ ,μικρός είμαι θα μάθω και μια μέρα θα γίνω σπουδαίος επαγγελματίας του χώρου ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου