Προς το περιεχόμενο

Xρειαζομαι εφεδιερα...

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το G-major δεν δουλευει με 4 καλωδια...

Ειναι ΜΟΝΟ εφφεδιερα...

Μονο μια εξ'αυτων ικανοποιει τα οποια περιεργα βιτσια σου... ;D ;D

Τη γνωμη μου τη ξερεις...

Προφανως εσυ εννοεις την rp1000 ομως τελικα ουτε αυτη μου κανει διοτι το ascoustic simulator το εχει στους amps οποτε οταν εγω θα παιζω μονο με τα εφε που ειναι το ζητουμενο δεν θα μπορω να το γυρναω σε ακουστικη γιατι , το κουπι που ενεργοποιει/απενεργοποιει τους amps/cabinet πατιεται μονο με το χερι... Ενα κουμπακι τοσοδουλικο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εχω το G-major2 εδω και 1 χρονο και ειναι οτι καλυτερο εχω παίξει σε effects!!(for the price!!)

το τρεxω πισω (loopa) απ' τον DC-5 με ποδοδιακοπτη (midi-footcontroler) και ηχοs , τσιμεντο!  ;D ;D (pro ηχοs) 

(drive + clean απ' το amp)

το καλό είναι πως ο "χρωματισμός" του ήχου είναι στην κυριολεξια ανυπαρκτος!

Προφανως εσυ εννοεις την rp1000 ομως τελικα ουτε αυτη μου κανει διοτι το ascoustic simulator το εχει στους amps οποτε οταν εγω θα παιζω μονο με τα εφε που ειναι το ζητουμενο δεν θα μπορω να το γυρναω σε ακουστικη γιατι , το κουπι που ενεργοποιει/απενεργοποιει τους amps/cabinet πατιεται μονο με το χερι... Ενα κουμπακι τοσοδουλικο...

Εκτος αν αποθηκευσεις σε ενα preset τον συγκεκριμενο ενισχυτη και μεσω  των 4 καλωδιων να επιλεγεις τον ακουστικο ενισχυτη οταν θελεις να παιξεις καθαρα...

Εκτος αν αποθηκευσεις σε ενα preset τον συγκεκριμενο ενισχυτη και μεσω  των 4 καλωδιων να επιλεγεις τον ακουστικο ενισχυτη οταν θελεις να παιξεις καθαρα...

Nαι ρε αυτο το σκεφτηκα ομως και να αποθηκευσω ετσι οπως λες τον συγκεκριμενο ενισχυτη και εχω εναν ωραιο ακουστικο ηχο , μολις πατησω το amp/cabinet off , θα απενεργοποιηθουν οι ενισχητες και μαζι με αυτον και ο ακουστικος ενισχυτης... οποτε καθαρο σημα κιθαρας και οχι ακουστικο σημα...

Ρε παιδια η m13 σιγουρα δεν εχει πεταλακι ακουστικ σιμ?  Εν τω μεταξυ αν αυτο το πεταλακι το αγποραχζα δεν θα επρεπε να το βαλω στο input ? Υποθετω οτι αν το εβαζα στην λουπα δεν θα ηταν καλο...

Αλλη ιδεα ?

Nαι ρε αυτο το σκεφτηκα ομως και να αποθηκευσω ετσι οπως λες τον συγκεκριμενο ενισχυτη και εχω εναν ωραιο ακουστικο ηχο , μολις πατησω το amp/cabinet off , θα απενεργοποιηθουν οι ενισχητες και μαζι με αυτον και ο ακουστικος ενισχυτης... οποτε καθαρο σημα κιθαρας και οχι ακουστικο σημα...

Ρε παιδια η m13 σιγουρα δεν εχει πεταλακι ακουστικ σιμ?  Εν τω μεταξυ αν αυτο το πεταλακι το αγποραχζα δεν θα επρεπε να το βαλω στο input ? Υποθετω οτι αν το εβαζα στην λουπα δεν θα ηταν καλο...

Αλλη ιδεα ?

Αν ανενεργοποιησεις το πρισετ και ενεργοποιησεις ενα αλλο(τον δικο σου ενισχυτη πχ) που ειναι το προβλημα?

Βρε , το ζητουμενο ειναι να απενεργοποιω τους ενισχυτες και τις καμπινες και να παιζω μονο με τα εφε... οποτε θα πρεπει να πατησω το amp/cαbinet... εκτος αν εσυ εννοεις να παω στην επιλογη direct και στους ενισυτες και στις καμπινες... οπου ενδεχωμενως να ειναι μια επιλογη...

Αλλα αυτη επιλογη ποσο true by pass ειναι ? Καλα αυτην την αναλυση θα την κανουμε και τηλεφωνικα...

Αλλα αυτη επιλογη ποσο true by pass ειναι ?

Κατα το ολιγον εγκυος;

Το τελευταιο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει σε μια πεταλιερα ειναι αυτο.

Φιλε Αρη,

γενικα εχω χρησιμοποιησει την διαταξη 4 cables σου με λιγο παραδοξο τροπο αλλα την εχω δοκιμασει.

Η αποψη μου ειναι γενικα οτι δεν λεει..δηλαδη φαντασου να παιζεις λαηβ σενα μαγαζι και να θες τοση ωρα να στησεις και να ξεστησεις..και ασε ποσα προβληματα μπορει να προκυψουν, πχ κανα προβληματικο καλωδιο κλπ κλπ επισης σκεψου ποσα μετρα καλωδιο θα χρειαστεις και ποσο απο το σημα σου θα χασεις με 24μετρα το λιγοτερο καλωδιο...(4χ6)

Το εκανα μια φορα και εβριζα την τυχη μου και απο τοτε μονο πεταλιερα μπροστα σε ενισχυτη στο καθαρο καναλι.

Αυτη ειναι η αποψη μου ως προς την πρακτικοτητα του ολου εγχειρηματος.

Απο κει και επειτα δεν βρηκα ολα αυτα που ψαχνεις ποτε σε μια πεταλιερα..και  οπου δοκιμασα το acoustic simulator ηταν μαπα. οποτε αν θες whammy παμε σε digitech και τελειωσε το θεμα. αν θες ακουστικη παμε σε variax και line 6 αλλιως παμε στην λυση που λεγεται πεταλακια που στην περιπτωση σου ισως ειναι και η καλυτερη  αν θες να χρησιμοποιεις το γκαζι του ενισχυτη.

αν θες βεβαια την γνωμη μου, αν παιζεις μεταλ σε οποιδηποτε απο τα γνωστα λαηβαδικα της Αθηνας πιστεψε με το αν παρεις γκαζι απο πεταλιερα ή απο ενισχυτη δεν θα εχει τελικα καμια σημασια στην τελικη ποιοτητα του ηχου που θα ακουσουν οι απο κατω στα εν λογω μαγαζια...

All the money of the world can't buy me

Κατα το ολιγον εγκυος;

Το τελευταιο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει σε μια πεταλιερα ειναι αυτο.

Μα γιατι ? αυτο που θελω δεν ειναι να παιζω με τις προσωμειωσεις αλλα μονο με τα εφε... Επειδη ομως γενικα δεν παιζω παρα πολυ με εφε , αλλα θα χρειαζομαι κατα βαση και τον κανονικο ηχο του ενισχυτη , τοτε οταν θα απενεργοποιω τα εφε εντελως θελω ο ηχος που θα βγαινει να ειναι εντελως αχρωματιστος απο την πεταλιερα εφοσον τα εχω απενεργοποιησει ολα...... εφοσον το ζητουμενο την δεδομενη στιγμη θα ειναι ο ηχος του ενισχυτη αυτουσιως...

Φιλε Αρη,

γενικα εχω χρησιμοποιησει την διαταξη 4 cables σου με λιγο παραδοξο τροπο αλλα την εχω δοκιμασει.

Η αποψη μου ειναι γενικα οτι δεν λεει..δηλαδη φαντασου να παιζεις λαηβ σενα μαγαζι και να θες τοση ωρα να στησεις και να ξεστησεις..και ασε ποσα προβληματα μπορει να προκυψουν, πχ κανα προβληματικο καλωδιο κλπ κλπ επισης σκεψου ποσα μετρα καλωδιο θα χρειαστεις και ποσο απο το σημα σου θα χασεις με 24μετρα το λιγοτερο καλωδιο...(4χ6)

Το εκανα μια φορα και εβριζα την τυχη μου και απο τοτε μονο πεταλιερα μπροστα σε ενισχυτη στο καθαρο καναλι.

Αυτη ειναι η αποψη μου ως προς την πρακτικοτητα του ολου εγχειρηματος.

Απο κει και επειτα δεν βρηκα ολα αυτα που ψαχνεις ποτε σε μια πεταλιερα..και  οπου δοκιμασα το acoustic simulator ηταν μαπα. οποτε αν θες whammy παμε σε digitech και τελειωσε το θεμα. αν θες ακουστικη παμε σε variax και line 6 αλλιως παμε στην λυση που λεγεται πεταλακια που στην περιπτωση σου ισως ειναι και η καλυτερη  αν θες να χρησιμοποιεις το γκαζι του ενισχυτη.

αν θες βεβαια την γνωμη μου, αν παιζεις μεταλ σε οποιδηποτε απο τα γνωστα λαηβαδικα της Αθηνας πιστεψε με το αν παρεις γκαζι απο πεταλιερα ή απο ενισχυτη δεν θα εχει τελικα καμια σημασια στην τελικη ποιοτητα του ηχου που θα ακουσουν οι απο κατω στα εν λογω μαγαζια...

Βασικα το ακουστικ της rp500 ηταν αρκουντος τιμιο... και τα εφε της γενικοτερα... Ως προς τα προβληματα με τα καλλωδια , θα παρω μια και καλη καλα καλλωδια αν κανω την μεθοδο των 4...

Η αληθεια ειναι οτι τυχει και παιξουμε καπου ενδεχωμενως να μην κουβαλησω μαζι ενισχυτη κτλ... Ομως στο στουντιο και στο σπιτι θα ηθελα μια καποια ποιοτητα στον ηχο...

Κατι που δοκιμασα και με απογοητευσε ηταν μολις τωρα η hd300 στην λουπα... Δυστυχως δεν ειναι true by pass ... Ναι μεν τα εφε ακουγονται καπως καλυτερα , σε σχεση με το input , ομως στην πραγματικοτητα οταν τα απενεργοποιω ολα με σκοπο να παιξω καθαρα με τον ηχο του ενισχυτη τοτε , ο ηχος ακουγεται πολυ διαφορετικος...

Ισως εξετασω και το ενδεχωμενο των πεταλιων... Αλλα απο οσο ξερω και αυτα δεν ειναι ολα true by pass...

Αν ημουν σιγουρος οτι το g-major 2 εχει αυτο το χαραλτηριστικο , τοτε θα το επαιρνα... και απλως θα εβαζα μπροστα ενα σκριμερ και ενα πεταλακι ακουστικ...

Ρε παιδια κανεις που να εχει g-major 2 ?

Μα γιατι ? αυτο που θελω δεν ειναι να παιζω με τις προσωμειωσεις αλλα μονο με τα εφε... Επειδη ομως γενικα δεν παιζω παρα πολυ με εφε , αλλα θα χρειαζομαι κατα βαση και τον κανονικο ηχο του ενισχυτη , τοτε οταν θα απενεργοποιω τα εφε εντελως θελω ο ηχος που θα βγαινει να ειναι εντελως αχρωματιστος απο την πεταλιερα εφοσον τα εχω απενεργοποιησει ολα...... εφοσον το ζητουμενο την δεδομενη στιγμη θα ειναι ο ηχος του ενισχυτη αυτουσιως...

Αυτο που λεω ειναι πως καλο bypass δεν ειναι μονο το true bypass. Επισης δεν υπαρχει "πολυ" και "λιγο" true bypass (σε σχεση με το "ποσο true by pass ειναι" που ρωτησες. Υπαρχουν εξαλλου και τροποι να προσπερασεις μια πεταλιερα με κακο bypass.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου