gemini Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Μου άρεσε το κομμάτι και το groove αλλά το θάβει πολύ η ηχογράφηση κατά τη γνώμη μου. Με τι γράφεις αν επιτρέπεται; Ιδίως όσον αφορά στην κιθάρα; Καλημερα φιλε RayDTutto!! To πως γραφω,ειναι μεγαλη ιστορια,η μαλλον κατι πολυ απλο...Με προγραμμα το audacity,και ενα μικροφωνο logintech web...Ολα τ tracks ειναι με αυτο...Η ηλ.κιθαρα με ενισχυτη fender mustang 100 αν θυμαμαι καλα...Ευχαριστω που το ακουσες και απαντησες...Καλες γιορτες!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Τον Mustang III εννοείς; Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γράψεις μέσω USB με αυτόν. Γιατί δεν το κάνεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Eμενα μου αρεσε μια χαρα!!!!! Λιγες ενστασεις θα μου επιτρεψεις: ο παραμορφωμενος ηχος του σολο, στα ντραμς θα εβαζα αλλο ηχο και λιγο humanizer να σπαει η "μηχανηματιλα", και η προφορα στα στιχακια move your bodie next to me κτλ. Η δευτερη εκδοχη με ανεβασμενη κιθαρα ειναι οντως καλυτερη. Πολυ καλη προσπαθεια κατα τα αλλα. Γιατι κοβεται μαχαιρι το κομματι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Με λιγη δουλεια σε λεπτομερεις(λιγο μπασο τυμπανα,ηχογραφηση και λιγο η φωνη)-η δουλεια δεν ειναι ντροπη ;D ;D-εχει προοπτικες να γινει πολυ δυνατο. Ειναι γκρουβυ,εχει ωραιο feel και το σιγουρο ειναι οτι σε κουναει. Τι αλλο θελει κανεις απο τετοιο κομματι? Καλες γιορτες και σε σενα gemini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συνθετικά είναι ευχάριστο το κομμάτι. ;) Τεχνικά θα σχολίαζα τα εξής: Τα ντραμς έχουν ένα χτύπημα παραπάνω στην κάσα και θέλουν λίγο να ασχοληθείς στον προγραμματισμό τους. Να προσθέσεις πιατίνια πχ σε σημεία του τραγουδιού που πρέπει να τονιστούν και όχι ακεί που τελειώνει η λούπα τους. Το μπάσο θέλει λιγότερο μελωδικό και πιο δεμένο παίξιμο με την κάσα για να αποδοθεί το ύφος. Οι κιθάρες χρειάζονται περισσότερα πριμομεσαία για να ξεχωρίσουν στη μείξη ενώ το hard left - right pan, δεν δίνει φυσική εικόνα σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη βάθους. Αν παρατηρήσεις δεν υπάρχει τίποτα στο κέντρο πέρα από τα ντραμς. Ισως να έχεις και κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση σου καθώς όλα γέρνουν αριστερά. Μάλλον δεν σου επιτρέπει να ακούς σωστά. Καλή συνέχεια! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα!!! Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ιδεες που μου δωσατε!!!Yameth,ευχαριστω και για την αλλαγη τιτλου!!Πραγματι υπαρχει ενα προβλημα στο pc,που δεν αναγνωριζει το usb του fender ενισχυτη μου,και κατα δευτερον δεν μπορω να ακουσω καλα,γιατι χαλασε και το βισμα εξοδου...Αυτες τις μερες θα το φιαξω...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση