Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Πάντα μου άρεσε. Λίγοι όμως συμμερίζονται την άποψή μου. Βέβαια και η Fender στα μέσα της δεκετίας του '90 (περίπου) τη κατήργησε. Στο e-bay δεν τραβάει και πολύ ψηλά. Αλλά έχω δει πολλούς να βγάζουν καταπληκτικούς ήχους με τους σένσορες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Πολλά υποσχόμενο avatar :P 8) ;D κ εξαιρετικό κλιπ! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Πως να μη σ αρεσει... Αφου ηταν(ειναι)κιθαρακλα... :) Την ειχα κανα μηνα απο φιλο στα χερια μου.Υπεροχη σε ολα της. Και... 10 χρονια ειχα ΜΙΑ κιθαρα:Tην αντιστοιχη τελε plus deluxe σε σπανιο firestorm finish...(με rosewood). Δεν ειχε το κλασσικο τελε twang αλλα ειχε εναν ογκο ΝΑΑΑ με το συμπαθειο.. ;) εδιτ:Eιχε και στρατ τρεμολο.. :o Δες την τρυπα διπλα στη γεφυρα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι μανία με τους 2πλούς. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το συζηταμε!Ομορφιες(ειχα μια με χρυσους σενσορς και ευτυχως την εδωκα ;D ;D). Αλλα μιλαμε για τον Robillard(σημερα μολις σκεπτομουν να βαλω ενα βιντεο του) ο οποιος οτι και να πιασει κοβει κ...ους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Τι μανία με τους 2πλούς. :D Ειχε 3θεσιο splitter... :P Βαλε εναν minihum αγορι μου να σε δει ο θεος..αφου εισαι γκαζιαρης.. :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Αλλο ενα απ το ιδιο live που πραγματι ο ηχος σκοτωνει(το δε παιξιμο ασε καλυτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια τετοια.... πεταξα το μεταλικο nut και εβαλα κοκαλινο, πεταξα και τους σενσορες και εβαλα tonerider pure vintage και την εφερα εκει που ηθελα ;D Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια τετοια.... πεταξα το μεταλικο nut και εβαλα κοκαλινο, πεταξα και τους σενσορες και εβαλα tonerider pure vintage και την εφερα εκει που ηθελα ;D Fender Strat Minus. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jaguarbass12 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Αυτές τις κιθάρες τις χρησιμοποιούσε παλιότερα και ο Jeff Beck και από κει ξεκίνησε η όλη ιστορία. Ο καλιφορνέζος γίγαντας της ηλεκτρικής κιθάρας του έκανε μια πρόταση για ένα μοντέλο artist signature και εκείνος αρχικά την αρνήθηκε. Δε συνέβη το ίδιο με τον παλιό του φίλο και πρώην συνάδελφό του Eric Clapton. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να μεταπειστεί ο Jeff από την αρχική του απόφαση. Το 1991 κυκλοφόρησε η Jeff Beck Stratocaster η οποία στην ουσία ήταν μια Strat Plus μ΄έναν διπλό χρυσό σένσορα στον καβαλάρη και έναν διακόπτη για coil-split. Το μπράτσο της κιθάρας ήταν φαρδύ σαν μια ρακέτα του baseball και διέθετε μια ταστιέρα από τριανταφυλλιά με 22 τάστα medium-jumbo. Δέκα χρόνια αργότερα οι Lace Sensors αντικαταστάθηκαν από τρεις μονούς μαγνήτες dual-coil Ceramic Noiseless και το μπράτσο άλλαξε σχήμα και έγινε λεπτότερο. Δύο χρόνια νωρίτερα η Fender κυκλοφόρησε την Strat Plus Deluxe με τρεις διαφορετικούς σένσορες (μπλε, ασημί, κόκκινο) και έναν καβαλάρη Floyd Rose Deluxe Locking που κλείδωνε τις χορδές στο lsr nut και τα κλειδιά ενώ το 1990 κάνει την πρώτη της εμφάνιση η Strat Ultra η οποία εκτός του ότι διέθετε ένα διπλό κόκκινο σένσορα στο καβαλάρη και έναν χρυσό σένσορα στη μέση ήταν η πρώτη κιθάρα που φορούσε ταστιέρα από έβενο. Τη σκυτάλη από τα μοντέλα Plus πήραν οι κιθάρες και τα μπάσα της σειράς American Deluxe το 1998. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση