Προς το περιεχόμενο

Θελω να φυγει η γυαλαδα απο τους πολους των μαγνητών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αν πρόκειται για μαγνήτες τύπου strat ..... λίγους μήνες υπομονή κάνε , θα θαμπώσουν μόνοι τους .

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

ποιους πολους? τα ποτενσιομετρα?

Στους πόλους του μαγνήτη.

... Ωραίο το κολπάκι με το βερνίκι νυχιών Χάρυ, απλώς τρομάζω με τις ιδέες σου ώρες ώρες.  :P 8) 8) ;D

Το βερνίκι νυχιών είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις δίπλα σου όταν μαστορεύεις - ειδικά μαγνήτες.  8)

Το έχω χρησιμοποιήσει για να συγκρατήσω σπείρες που ξετυλίγονταν από μόνες τους.

Δεν ειμαι ειδημων στο συγκεκριμενο θεμα αλλα αντι για βερνικι νυχιων παλια χρησιμοποιουσαμε ενα ειδικο βερνικι για να συγκρατουμε τα τυλιγματα των μετασχηματιστων ,πηνιων κλπ.Τα εχουν αυτα τα υλικα οσοι τυλιγουν μετασχηματιστες,επισκευαζουν μεγαφωνα κλπ.

• Moderator

Δεν ειμαι ειδημων στο συγκεκριμενο θεμα αλλα αντι για βερνικι νυχιων παλια χρησιμοποιουσαμε ενα ειδικο βερνικι για να συγκρατουμε τα τυλιγματα των μετασχηματιστων ,πηνιων κλπ.Τα εχουν αυτα τα υλικα οσοι τυλιγουν μετασχηματιστες,επισκευαζουν μεγαφωνα κλπ.

Αυτό είναι αλήθεια και ενδεχομένως είναι καταλληλότερο ως υλικό αυτό που λέει ο pericles. Αλλά αν το βερνίκι νυχιών είναι κόκκινο και ανήκει σε όμορφη γυναίκα, ο μαγνήτης βγάζει περισσότερο ψυχή.  :P

Το βερνίκι νυχιών είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις δίπλα σου όταν μαστορεύεις - ειδικά μαγνήτες.  8)

Το έχω χρησιμοποιήσει για να συγκρατήσω σπείρες που ξετυλίγονταν από μόνες τους.

Χωρίς πλάκα, το έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον σε μοντελιστικά project (άλλο modeling αυτό, μην μπερδεύεστε!). Και είναι ιδανικό για να κλείνει πόρους σε γύψο και άλλα πορώδη υλικά (και ξύλο; γιατί όχι; ) Άρα θα μπορούσε να είναι ένα καλό όπλο για επισκευές.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω πιο ειναι το κολλημα.......γυαλιζουν οι πολοι των μαγνητων ? ε και ? σε στραβωνουν οταν καθεσαι κατω απο φως και παιζεις κιθαρα ?  ??? ??? ή την κουβαλας χυμα στην πλατη ως αλλος ντεσπεραντο και οσοι σε βλεπουν νομιζουν οτι εχεις ανακλαστηρες ?

αν παλι ψαχνεις τροπο να "σκουριασουν" οι πολοι ωστε να φαινονται πιο παλιοι τοτε βγαλτους και αφησε τους κανα μηνα διπλα στον καυστηρα και θα δεις θαυματα !!!!

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

• Moderator

@messalion: Τι να βγάλει, και σε τι απόσταση να το βάλει και από ΤΙ καυστήρα?

Μερικές φορές γράφεις κάπως έτσι:

μπορεις επισης να τους βαλεις όχι ετσι αλλα να τους βγαλεις και να τους αφησεις μονους τους σε ενα ταπερ (?) με σοδα  αλλα οχι την κανονικη την πρασινη. με του πολους κατω

To βερνίκι νυχιών είναι γενικά πολύ χρήσιμο σε μικροποσότητες... όχι μόνο για να κλείνει πόρους και να στεγανοποιεί ακμές επιφανειών, αλλά ακόμη και για μονιμοποίηση βιολογικών δειγμάτων (το έχω χρησιμοποιήσει έτσι σε ένα άρθρο μου).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου