Miltos23 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Εχω μια αγνωστη λες πολ με αγνωστου ταυτοτητας μαγνητες με μεταλλικα καπακια. Οταν παιζω με γκαζι μικροφωνιζει οταν μιουταρω τις χορδες..με νοιζ γκεητ φευγει αλλα χαλαει πολυ τον ηχο μου. Επισης δοκιμασα να χαμηλωσω το υψος του μαγνητη. οκ θα μου πειτε 'κατι μας ειπες ρε μεγαλε' το γεγονος που με προβληματιζει ειναι οτι οι υπολοιπες κιθαρες μου με το ιδιο καλωδιο και ρυθμισεις ειναι απολυτα ησυχες. Οι μαγνητες τους ειναι bareknuckle rebel yell, seymour dimebucker,ibanez/dimarzio,lace sensors noiseless για τελε. Το ερωτημα ειναι που οφειλεται.. Ειναι μαπα ο μαγνητης? Καποια αντισταση-ποτενσιομετρα? (Αφελης ερωτηση απλα δεν σκαμπαζω απο ηλεκτρονικα) Η τελος μηπως ειναι χαμηλης εξοδου ο μαγνητης οποτε δεν ειναι αρκετα θωρακισμενος οπως οι υπολοιποι που εχω? Παλι ηλιθια ερωτηση απλα σκεφτομαι να τους αλλαξω με tonerider low output και ανησυχω μηπως εχω το ιδιο προβλημα.. Φυσικα το κανει μονο ο μπριτζ μαγνητης. Τελος να πω οτι το κανει ανεξαρτητα με το αν κοιταω τον ενισχυτη η οχι.. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι μαπα ο μαγνητης? ναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση